Elena Lasconi s-a internat și urmează să fie operată. Ce a pățit fosta vedetă PRO TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 decembrie 2020, 13:31

Elena Lasconi (48 de ani) a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale în cursul acestei săptămâni, la Cluj Napoca.

Fostă vedetă PRO TV, acum primar la Câmpulung Muscel, spune că se confruntă de câțiva ani buni cu dureri în zona cervicală și este încrezătoare că în urma operației totul va fi bine.

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă fata jurnalistei Elena Lasconi

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a scris Elena Lasconi, într-o postare  pe pagina sa de Facebook.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Chiar înainte de a explica care este problema ei de sănătate, Elena Lasconi i-a informat pe locuitorii din Câmpulung Muscel că urmează să primească bani europeni pentru a racorda la gaze naturale peste 1100 de gospodării: „Suntem pe ultima sută de metri cu documentaţia  pentru a obţine fonduri europene. Este vorba de o investiţie de aproape 18 milioane de lei. În cazul în care proiectul va fi aprobat, până la sfârşitul anului 2023 vom racorda la reţeaua de gaze naturale 1124 de gospodării din Câmpulung Muscel. Acum am semnat ultimele documente.”

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter