Elena Ionescu, mesaj dur la adresa lui Ruby: „I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2020, 16:26
Elena Ionescu și Ruby au fost concurente în emisiunea Survivor România, însă în timp ce Ruby a ieșit din competiție, Elena Ionescu a rămas, iar acum, pe final de show, se pare că începe un scandal între cele două.

Elena Ionescu a făcut niște declarații neașteptate despre colega sa din emisiune și, iată, noi detalii ies la iveală din spatele camerelor de filmat: “Ruby a fost o persoană care, din păcate, mi-a lăsat așa, un gust amar, pentru că eu înțeleg întotdeauna, și mai ales jocul acesta l-am înțeles până în momentul de față că este o strategie și că ne dorim cu toții să rămânem până la final sau să trecem peste anumite lucruri ca să ajungem la final, dar nu mă așteptam niciodată să îmi aud niște vorbe urâte, pe care nu le știam. Nu știu dacă a fost o minciună la mijloc, nu știu prin ce formă au fost ele spuse, dar m-a deranjat să văd că un om are atâta răutate gratuită”, – a comentat Elena Ionescu.

”Nu i-aș da o macetă, i-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina, cu toate că nu am nimic personal cu ea, dimpotrivă, pentru că nu am avut nimic de împărțit cu fata aia, nici măcar un prieten, un băiat, o piesă, nimic. Noi două nu am avut nici un fel de contact înainte de această emisiune la modul să ne cunoaștem viețile, să ne întâlnim, să vorbim despre ceva anume în viața personală!

Citește și Mirela Vaida o atacă pe Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu

Și… atunci, când vezi un om care caută niște răutăți, și care inventează, și care face niște scenarii la adresa ta fără a putea fi pusă măcar în situația de a răspunde cu Da sau Nu, dacă au existat niște discuții sau niște acțiuni, mi se pare clar că este vorba despre o răutate. Asta este singura mea dezamăgire vizavi de această fată”, – a mai declarat Elena Ionescu despre Ruby, conform wowbiz.ro.

Citește și –  Iulia Albu, replică dură pentru fostul soț, Mihai Albu: „Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter