Elena Chiriac, dezvăluiri despre câștigătorul Survivor România 2023: „Le demonstrează tuturor că au greșit”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 13 aprilie 2023, 11:44

Elena Chiriac, fostă concurentă a sezonului trecut Survivor România, a vorbit despre concurentul care ar putea câștiga competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană.

După ce a ajuns în finală anul trecut, Elena a revenit la Survivor, de data aceasta în calitate de mentor. Acum că a cunoscut personal concurenții, sportiva a dezvăluit și cine ar putea, din punctul ei de vedere, să câștige competiția.

Elena Chiriac, despre câștigătorul Survivor România 2023

Elena Chiriac își dorește ca o femeie să fie cea care va câștiga, anul acesta, cel mai dur reality-show din România. Însă, vede în finală și un bărbat.

„Mi-ar plăcea să câștige cineva de la Faimoși. Oscilez între Ionuț și Carmen Grebenișan. Ei sunt și preferații mei chiar daca nu sunt prea apropiați. Fiecare în parte e un om special și foarte mișto”, a declarat Elan Chiriac pentru Fanatik.

De asemenea, sportiva a spus că, printre ultimii cinci îi vede pe Carmen Grebenișan, Ionuț Iftimoaie, Alin, Dan Ursa și Ștefania.

Citește și: Lucianna Vagneti, primul interviu după ce a părăsit Survivor: „Mi-au lipsit îmbrățișarea copiilor și a soțului meu, mâncarea și un duș” / Exclusiv

Cât despre plecarea lui Remus Boroiu, Elena spune că s-a bucurat deoarece a rămas în concurs Carmen Grebenișan.

„A plecat Remus și a rămas Carmen. Eu nu pot decât sa mă bucur. Susțin femeile în competiția asta, poate mai mult decât pe bărbați. Cred că o femeie are nevoie de o susținere mai mare și din punct de vedere fizic și moral, pentru că ne e mult mai greu. Și în ciuda dorințelor celor din jur, o femeie se ține tare și dovedește că poate. Carmen le demonstrează tuturor că au greșit când au subestimat-o, ea este o femeie subestimată. Remus ca și aparență ar fi fost bărbatul ăsta mare sportiv care vrea să ajungă în finală, dar uite ca nu e chiar după fizic și după aparențe”, a explicat luptătoarea de taekwondo.

Citește și: Remus Boroiu, eliminat de la Survivor. Primele declarații ale fostului Faimos: „E ca și cum ți-ar tăia cineva cordonul ombilical” / Video

Dezvăluiri despre Survivor România All Stars

Elena Chiriac a dezvăluit că producătorii show-ului Survivor România își doresc să fac un sezon cu toate vedetele: All Stars. Însă sportiva a precizat că ea nu va mai participa și asta pentru că nu își mai dorește să ajungă aici în postura de concurentă.

Citește și: Mihai Zmărăndescu, revoltat după accidentarea suferită la Survivor: „Trebuia să vadă osul ieșit prin piele ca să mă creadă” / Exclusiv

„Nu revin niciodată, am spus-o de nenumărate ori, poate nu în mod public până acum. Nu e niciun secret că producătorii vor să facă un sezon All Stars, dar în prezent nu îmi doresc absolut deloc să revin ca și concurentă. Nu spun că lucrurile nu se pot schimba, spun doar că șansele că eu să mă întorc ca și concurentă la Survivor sunt de 0,01 %. Dacă mă voi întoarce cu siguranță va fi un șoc și pentru mine și pentru toată lumea”, a dezvăluit Elena pentru sursa citată anterior.

Citește și: Cât au slăbit concurenții de la Survivor România. Ștefania Stănilă s-a îngrășat: „Am dus-o bine la Survivor” / Video

Totuși, sportiva spune că ar mai reveni din psotura de mentor.

„Da, ar fi încă o dată o provocare și îmi plac provocările necunoscute o dată ce știu unde mă duc. La cea mai mare suferință de pe lumea asta eu nu mai vreau. Eu m-am dus la Survivor pentru că nu știam unde mă duc. A doua oară nu mă mai duc. Nu vreau să trăiesc încă o dată clipele pe care le-am trăit. Povestea Survivor diferă de la om la om și sunt mulți oameni care s-au bucurat de experiența asta, cum e Alex Delea. Pentru mine a fost foarte greu cu foarte multă suferință pe are nu aș vrea să o retrăiesc”, a subliniat Elena Chiriac.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elena Chiriac

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter