Imagini de la petrecerea fiicei Elei Crăciun. Alesia a împlinit 11 ani și se visează star la Hollywood

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 13:43

Fiica Elei Crăciun a împlinit, ieri, 11 ani și s-a bucurat de o petrecere ca la carte, organizată de celebra sa mamă. Alesia, care a decis că vrea să ajungă star la Hollywood, a avut alături colegii, prietenii și familia. De această dată tematica aleasă de sărbătorită a fost una în acord cu universul supereroilor săi îndrăgiți din seria Marvel.  

Alesia a renunțat la rochițe și coronițe și a avut parte de toată distracția și adrenalina oferite de conceptul laser tag.  Totul a fost completat cu un tort tematic, ales special de ea și decorat cu elementele specifice hollywoodiene.

Fiica Elei Crăciun se visează actriță la Hollywood

Într-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, Ela Crăciun își încurajează necondiționat fiica și îi garantează că va avea partea de toată susținerea ei, indiferent de alegerile pe care le va face în viață. ,,Fetița cu cel mai bun suflet, fetița neînfricată, care luptă pentru ce își dorește, fetița lipicioasă, fetița care își dorește să ajungă actriță la studiourile Marvel…împlinește azi 11 ani. 11 ani în care ne-a umplut viețile cu fericire, zâmbete și putere. Draga mea fiică, iți doresc să fii tu, chiar dacă noi încercăm să te mai schimbăm.

Îți doresc să-ți urmezi visurile și să ajungi acolo unde ți-ai propus! Noi vom fi lângă tine, dar nu uita că mi-ai promis că o să ne iei cu tine, în castelul tău de Holywood”, scrie Ela Crăciun într-un mesaj dedicat aniversării unicei sale fiice.

Ela Crăciun a adoptat la distanță doi copii din Africa

A fost o premieră absolută și pentru Ela Crăciun, care a acceptat cu bucurie invitația copiilor și a participat la luptele intense cu laser, ceea ce spre surprinderea ei a încântat-o mai mult decât s-ar fi așteptat.

,,A fost super distractiv și complet diferit de cum mă așteptam. În sufletul ei, Alesia tot copil este. Acum a făcut o pasiune foarte mare pentru tot ce înseamnă universul Marvel și pentru a-și împlini dorința vrea să ajungă actriță la Hollywood. Până atunci însă printre dorințele Alesiei se numără și o nouă vizită la Disneyland sau o nouă tabletă foarte scumpă, pentru care i-am spus că va trebui să înceapă deja să pună bani deoparte.”, a completat Ela Crăciun.

De curând Ela Crăciun a adoptat de la distanță doi copii din Africa, pe care a ales să îi susțină material pentru a-și continua studiile și a se asigura că nu le lipsește nimic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter