Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel”, diagnosticat cu cancer în stadiul patru

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 ianuarie 2021, 16:22
Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe Screech în popularul serial TV „Salvați de clopoțel”, ar fi fost diagnosticat cu cancer în stadiu patru, potrivit reprezentantului său. 

Dustin Diamond a fost spitalizat săptămâna trecută la un spital în Florida, după ce a acuzat dureri în tot corpul şi o stare generală de indispoziţie. Medicii i-au făcut o serie de analize, iar reprezentantul actorului a confirmat că acesta are cancer. Se pare că boala ar fi în stadiul patru, ceea ce înseamnă că celulele canceroase i-ar fi afectat mai multe organe. Încă nu se știe despre ce tip de cancer este vorba.

Citește și: Kylie Minogue a vorbit despre cum i s-a schimbat viața după ce a fost diagnosticată cu cancer

„Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a declarat Roger Paul, reprezentantul celebrului actor.

„În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și va fi făcut un plan care va fi respectat (…) Vă cerem tuturor să îi respectați intimitatea lui Dustin în aceste momente dificile. Toată pozitivitatea și rugăciunile sunt apreciate”, se arată într-un comunicat pe pagina de Facebook a actorului în vârstă de 44 de ani.

Citește și: Credea că are o banală tuse, dar de fapt suferea de cancer în stadiul patru

Un prieten apropiat al lui Dustin Diamond ar fi dezvăluit publicației The Sun că actorul avea o umflătură mare pe gât de ceva timp, însă nu a mers la doctor de teamă că va fi recunoscut și vor apărea fotografii cu el în mediul online. Actorul ar urma să înceapă chimioterapia săptămâna aceasta.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter