Dolph Lundgren, mărturisiri despre lupta cu cancerul. De ce crede actorul că a făcut boala

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 15 mai 2023, 19:09

Dolph Lundgren a dezvăluit că a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer la rinichi în 2015 și se gândește că problemele cu care se confruntă ar putea avea legătură cu consumul de steroizi.

Starul a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul podcastului „In Depth with Graham Bensinger”. Dolph Lundgren a recunoscut că s-a gândit la moarte, dar a realizat că a avut o viață minunată și că a trăit lucruri ca pentru cinci vieți, iar asta l-a făcut să continue.

Dolph Lundgren a fost diagnosticat prima oară cu cancer în 2015

„Mi-au găsit o tumoare la rinichi și mi-au scos-o… dar apoi mi-au făcut o biopsie și era cancer”, explică Lundgren. „Apoi am făcut scanări la fiecare șase luni, apoi în fiecare an. A fost bine timp de aproximativ cinci ani”, mărturisește el.

Actorul spune că boala a intrat apoi în remisie, dar cancerul a revenit în 2020, ceea ce a făcut ca medicii să-i acorde o speranță de viață de 2-3 ani.  Dolph Lundgren a apelat la o a doua opinie, iar tratamentul care i se administrează acum a dus la micșorarea tumorilor. 

Vezi și: Cum arată fiicele lui Dolph Lundgren

Dolph Lundgren s-a mai trezit apoi cu șase tumori

Într-un clip din interviu, în timp ce încă poartă halat de spital, actorul povestește: „E a doua zi după operația mea, mi-au scos o tumoare, apoi au scos încă două pe care le-au găsit și alte trei mici. Dacă moare, moare”, adaugă el, referindu-se la citatul său memorabil din filmul Rocky IV din 1985.

Starul a descoperit că are din nou cancer în 2020. „În 2020, m-am întors în Suedia și aveam un fel de reflux acid, nu știam ce este, așa că am făcut un RMN. Au descoperit că mai erau câteva tumori în jurul acelei zone. Au mai găsit o tumoare la ficat”, susține Dolph Lundgren.

În acel moment, a început să simt că era ceva grav. „Chirurgul m-a sunat și mi-a spus că a crescut, până la dimensiunea unei lămâi mici.

Au început să spună lucruri de genul: „Ar trebui să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta”. L-am întrebat cât timp mai am, cred că a spus 2-3 ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că nu crede asta și că e vorba de mult mai puțin timp”, adaugă Dolph Lundgren.

Citeşte și: Poze: Cum au îmbătrânit cei mai faimoşi eroi de acţiune

Starul crede că steroizi l-au împrietenit cu boala

Dolph Lundgren crede că utilizarea steroizilor a avut un impact asupra corpului său 

„Am încercat steroizi în anii 80, 90. Nu știu dacă asta are legătură cu cancerul, bineînțeles, dar m-a lovit gândul ăsta. M-am gândit la asta, mereu crezi că ai făcut o greșeală. Cred că poate există o legătură între terapia cu testosteron și cancer.

Am luat steroizi când eram mai tânăr, din când în când, poate zece ani. Depinde de tipul de film pe care l-am făcut”, mai spune starul.

„A fost o luptă, slăbea. Ne-am dat seama că era mult mai rău decât credeam, au început să vorbească despre tumori la plămâni, stomac, coloană, în afara rinichilor , spune logodnica actorului.

Lundgren se simte bine după ce a primit un alt tratament

Dolph Lundgren a spus că apoi a căutat o a doua opinie cu privire la diagnosticul său și a vorbit cu medicul Alexandra Drakaki. După o schimbare a tratamentului, Lundgren spune că în trei luni tumorile sale s-au micșorat. „Apreciezi doar că ai norocul să fii în viață și apreciezi fiecare moment care există”, adaugă Dolph.

Cine e femeia care îl împlinește și cu ce roluri a avut succes

Dolph Lundgren se iubește cu o femeie cu 40 de ani mai tânără decât el. Primele imagini cu cei doi au apărut în vara anului 2019, atunci când au fost văzuți la un festival de film din Republica Dominicană.

Cunoscut în mare parte pentru rolurile sale în filme pline de acțiune, Lundgren a dat lovitura cu rolul lui Ivan Drago din Rocky IV.

Mai târziu și-a reluat rolul în Creed II, în 2018. După o lungă perioadă de lucru la filme pentru video în anii 90, s-a întors la Hollywood în 2010, în The Expendables, alături de Sylvester Stallone.

De atunci a reluat rolul lui Gunnar Jensen în al doilea și al treilea film din serie. A patra producție urmează să să debuteze la sfârșitul acestei luni.

Acum, Lundgren apreciază fiecare moment mult mai mult și se simte „norocos că este în viață”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter