Ed Sheeran, dezvăluiri despre diagnosticul de cancer primit de soția sa, Cherry: „A fost oribil”

De Oana Savin, pe

Ed Sheeran a făcut dezvăluiri în premieră despre momentul în care soția sa, Cherry, a fost diagnosticată cu cancer, la începutul anului 2022. Artistul a realizat un documentar împreună cu Disney+, ce urmează să fie lansat miercuri, în care povestește despre cele mai grele clipe din viața lui.

Celebrul cântăreț britanic își arată partea vulnerabilă în documentarul format din patru episoade, intitulat „Ed Sheeran: The Sum of it All”, în care a vorbit cu lacrimi în ochi despre cruntul diagnostic primit de Cherry, care atunci era însărcinată.

Ed Sheeran, despre cancerul soției sale

În primul episod al documentarului, Ed Sheeran și Cherry Seaborn, care preferă să stea departe de luminile reflectoarelor, au vorbit despre clipa în care ea a fost diagnosticată cu cancer. De asemenea, femeia a explicat de ce a decis să facă parte din acest documentar.

„Am fost diagnosticată cu cancer la începutul anului, ceea ce a fost îngrozitor. M-a făcut să reflectez asupra mortalității. Nu aș fi făcut nimic de acest gen (n.r. documentar), însă m-am gândit: „Dacă aș fi murit, care ar fi fost percepția oamenilor despre mine? Ce aș fi lăsat în urmă?”, a spus Cherry Seaborn.

„Pentru Ed, ideea este că vrea să le spună oamenilor: „Nu sunt doar o mașină de făcut muzică. Nu sunt doar acest robot care încearcă să ajungă nr. 1. Sunt un tată, sunt un fiu, sunt un prieten. Până anul acesta nu m-am gândit niciodată că aș putea să mor”, a mai spus soția lui Sheeran, citată de People.

Citește și: Harry Styles l-a întrecut pe Ed Sheeran. A devenit cel mai bogat tânăr din Marea Britanie

Pe un ton mult mai serios, artistul în vârstă de 32 de ani devine vizibil emoționat în timp ce spune: „A fost oribil”.

Ed Sheeran a dezvăluit că a scris șapte piese în patru ore pentru a putea face durerii pe care a simțit-o în momentul în care a aflat diagnosticul soției sale.

„De fiecare dată când i se întâmplă ceva serios, scrie un cântec”, a zis Seaborn.

Cântărețul a mărturisit și cât de mult înseamnă soția lui în vârstă de 30 de ani pentru el.

Citește și: Disney+: Ed Sheeran, o viață greu încercată. Momentele cheie care i-au marcat existența

„Este cel mai uimitor lucru din viața mea despre care nimeni nu știe cu adevărat. Totul în viața mea a devenit mai bun din momentul în care ea a apărut”, a subliniat artistul britanic.

Sheeran lansează un nou album

La două zile de la apariția documentarului, Ed Sheeran va lansa și cel ami nou album al său, „Substract”.

Pe data de 1 martie, artistul a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că și-a vărsat „cele mai profunde și întunecate gânduri” în acest nou album.

Citește și: Soția lui Ed Sheeran, diagnosticată cu o tumoare în timpul sarcinii. Artistul se luptă cu anxietatea și depresia de când a aflat

Citește și: Ed Sheeran are un salariu uriaș. Averea lui a ajuns la 250 milioane de lire sterline

„Am lucrat la „Substract” timp de un deceniu, încercând să sculptez albumul acustic perfect, scriind și înregistrând sute de cântece cu o viziune clară asupra felului în care m-am gândit eu că ar trebui să fie”, a spus Ed Sheeran.

„Apoi, la începutul anului 2022 o serie de evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mintală și felul în care văd muzica și arta”, a mai spus el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ed Sheeran și Cherry Seaborn

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter