O femeie care s-a dus la medic cu dureri de stomac, crezând că are indigestie, a aflat că mai are doar câteva săptămâni de trăit

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 16:17

O femeie care a ajuns la doctor cu dureri de stomac, crezând că are indigestie, a primit un diagnostic crunt din partea medicilor care i-au spus că mai are doar câteva săptămâni de trăit.

Danielle Connor, în vârstă de 33 de ani, s-a plâns pentru prima dată de primele dureri de stomac la începutul anului, iar medicii au considerat că suferă de o simplă indigestie. Dar ulterior, după investigații amănunțite, ea a fost diagnosticată cu cancer pancreatic și i s-a spus că mai are câteva săptămâni de trăit.

Femeia începuse să-și piardă pofta de mâncare și avea probleme cu stomacul, așa că și-a sunat medicul care a crezut inițial că are toxiinfecție alimentară, indigestie sau ulcer.

Citeşte şi: Povestea unei femei cu simptome de răceală care a primit un diagnostic crunt. „Credeam că are nasul înfundat, iar acum nu știu câte zile va mai trăi”

Câteva zile mai târziu, Danielle a făcut icter și a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au găsit un chist pe pancreas.

Testele amănunțite au dovedit că țesutul analizat este canceros.

Cea mai bună prietenă a ei, Nicola MacDonald, a mărturisit că a fost șocată când a aflat de diagnosticul lui Danielle.

Citeşte şi: „Doctorii mi-au spus că mi-e rău de la stres!” Povestea unei tinere care a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru

„Îmi amintesc când m-a sunat să-mi spună că este o tumoare și că ar putea fi canceroasă. A fost externată, dar i s-a dat un tratament zilnic, pentru a vedea cum evoluează lucrurile. Două săptămâni mai târziu, a avut o consultație la Western General, unde am fost și noi – eu, Rob, mama și tatăl ei, pentru a o sprijini. I s-a spus că are cancer pancreatic în stadiul trei.

A fost sfătuită facă urgent cel mai puternic tratament de chimio pe care îl poate suporta.  – NHS a fost grozav și a aruncat totul în ea.

Citeşte şi: O femeie cu simptome de amigdalită a fost diagnosticată cu leucemie. „Am simțit că nu este în regulă!”

Din păcate, Danielle a putut rezista doar la două serii de chimio, deoarece se simțea foarte rău. S-a ales apoi și cu o infecție și cu un abces la ficat care a necesitat drenaj. Medicii îi făcuseră deja mai multe transfuzii de sânge din cauza tratamentului de chimioterapie și se întrebau dacă ar ajuta o nouă transfuzie, deoarece numărul ei de celule albe din sânge era foarte mare.” – a povestit prietena ei, potrivit Mirror.

Din păcate, starea femeii nu s-a îmbunătățit și medicii au constatat o nouă creștere a tumorii.

Citeşte şi: O femeie care a crezut că are doar un coș pe nas a fost diagnosticată cu cancer de piele

„A fost supusă unei tomografii în urmă cu trei săptămâni și atunci i s-a spus că tumora a crescut și că abcesul a revenit și s-a dublat. Danielle nu a putut continua cu chimio, deoarece nu mai avea putere. Pe 2 mai, oncologul ei ne-a spus că boala ei este în stadiu terminal și că timpul ei acum, din ce în ce mai prețios. Nu puteau face nimic pentru a o salva, așa că s-a întors acasă miercuri, 3 mai, pentru a primi îngrijiri paliative și pentru a fi împreună cu familia ei.” –  a mai dezvăluit femeia.

Danielle a creat un cont Instagram pentru a-și împărtăși călătoria cu ceilalți și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la cancerul pancreatic.

Citeşte şi: O femeie care se confrunta transpirații nocturne a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer

Ea speră să-i motiveze pe alții să meargă la medic dacă experimentează simptome similare.

În cea mai recentă ei actualizare, ea a scris: „Timpul meu este prețios de acum și petrec ce mi-a mai rămas cu familia și prietenii. Îmi umplu zilele cu îndeplinirea propriilor mele dorințe și cu ceea ce mă face fericită. Am fost externată oficial din spital pentru ultima oară miercuri, 3 mai, iar acum sunt acasă și primesc îngrijiri paliative.”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter