Actorul Eric Braeden, Victor Newman din “Tânăr și neliniștit”, a anunțat că are cancer. „Urăsc să dau detalii personale!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 15:56

Actorul Eric Braeden, în vârstă de 82 de ani, care l-a interpretat zeci de ani pe mogulul Victor Newman în celebrul serial “Tânăr și neliniștit”(„The Young and the Restless”) a dezvăluit în mediul online că are probleme grave de sănătate.

Actorul german-american a publicat pe rețelele de socializare un clip emoționant în care vorbește diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii – cancer la prostată.

Eric Braeden a dezvăluit pe Facebook că primele simptome au început să apară în timp ce se recupera în urma unei intervenții chirurgicale la genunchi.

„În timp ce mă recuperam după operația la genunchi, am început să am probleme cu prostata. Urăsc să dau detalii atât de personale, dar cred că acest lucru poate fi bun pentru unii bărbați mai în vârstă care sunt dispuși sau nu să asculte asta. Li se va întâmpla și lor.

Citeşte şi: Eric Braeden şi Ilie Năstase pe terenul de tenis

Prostata se mărește odată cu înaintarea în vârstă. Tot ce nu trebuie se mărește, crește odată cu vârsta. Prostata mea… am avut înainte ceva probleme cu ea, când urinam des. Ajunsesem să merg la toaletă la fiecare jumătate de oră”  – a transmis actorul.

Braeden a spus că nevoia lui frecventă de a urina l-a trimis la spital, unde i s-a montat un cateter și i s-a prescris un tratament.

Dar după îndepărtarea sondei și verificarea vezicii, totul părea a fi în regulă.

„Asta a fost cu două luni înainte să se întâmple ceva mai grav. Deci nu a atenuat problema, a fost doar pentru moment, doar simptomatic.”

Citeşte şi: Hugh Jackman, suspect din nou de cancer de piele: „Mi-am făcut două biopsii”

Regăsindu-se din nou în incapacitatea de a urina, Braeden a spus că a ajuns la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, și a urmat un control, unde doctorul, de data aceasta, i-a găsit o pată pe vezica urinară.

„Aceeași metodologie folosită de celălalt urolog, cu șase săptămâni înainte. Și se uită la ea… și spune: ‘Locul acela de pe ecran. Ai cancer!’”

Braeden a suferit o intervenție chirurgicală pentru a scădea presiunea asupra uretrei și, tot în același timp, i-a fost îndepărtată și “pata” canceroasă. Dar în urma unei biopsii, s-a dovedit că nu toate celulele canceroase i-au fost complet eliminate din corp, așa că acum urmează un tratament de imunoterapie pentru a se vindeca.

Citeşte şi: Sharon Stone, declarații uluitoare: „Dacă am cancer, vă rog să-mi luați sânii”

„Deci nu am avut o reacție foarte rea în prima zi”, a spus el despre prima ședință de tratament. „A fost în regulă, am fost puțin gripat, dar nu rău. Și starea mea s-a îmbunătățit odată cu trecerea zilelor. Sper să rămână așa.(…) Inutil să spun că am fost surprins, dar sunt hotărât să înving. Am învățat, acum, să-mi ascult mai mult corpul și să nu mă mai epuizez. Voi fi din nou în formă maximă în curând.”

Eric Braeden a primit în “Tânăr și neliniștit” rolul pentru omul de afaceri Victor Newman în 1980. Înițial, rolul ar fi trebuit să fie temporar, dar personajul a devenit atât de îndrăgit, încât actorului I s-a prelungit contracctul, iar Victor Newman a rămas unul dintre personajele emblematice de telenovelă americană. În 1998, Eric Braeden a câștigat un premiu Emmy pentru „Cel mai bun actor într-un serial dramatic”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter