După moartea soției sale, Nicolae Botgros a luat o decizie radicală: „Nu știu dacă mai are rost să vorbesc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 18:09

Nicolae Botgros trece printr-o perioadă grea după ce soția sa, Lidia Bejenaru-Botgros, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Artistul a luat o decizie radicală, pe care le-a comunicat-o fanilor pe rețelele de socializare.

Celebrul dirijor Nicolae Botgros a făcut o dezvăluire neașteptată, după o lună de când soția lui s-a stins din viață din cauza unei boli incurabile. Interpreta de muzică populară, Lidia Bejenaru-Botgros, a fost răpusă de cancer la colon.

Citește și: Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, se recăsătorește

Când și unde va avea loc nunta Simonei Halep. Ilie Năstase a dezvăluit data și orașul

Ramona Bădescu, despre al doilea copil: „Poate mai vine o surioară”

Ce decizie a luat Nicolae Botgros după moartea soției sale

După ce le-a mulțumit tuturor pentru sprijin, Nicolae Botgros și-a anunțat fanii că se va retrage de pe rețelele de socializare.

„Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus… acum, este important să înțeleagă lumea că Și Nicolae Botgros este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite… de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească. Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți”, a scris Nicolae Botgros, pe pagina de Facebook, în dreptul unei imagini surprinse la mormântul celei care i-a fost soție decenii la rând.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter