Dovada că Shakira şi Pique nu s-au despărţit! Iată cum s-au pozat cei doi!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 octombrie 2017, 12:57
Zvonurile că relaţia dintre Shakira şi Pique ar fi pe sfârşite tocmai au fost înlăturate. Îndrăgitul jucător de fotbal a postat ieri pe contul sau de Twitter o fotografie care-i înfăţişează pe cei doi într-o ipostază cel puţin haioasă, dovadă că povestea de dragoste se scrie în continuare şi se scrie frumos.

Aflaţi la shopping, probabil pregătindu-se pentru petrecerea de Halloween, cei doi au probat câteva măşti şi au surprins momentul într-o poză. Captura a reuşit, în doar câteva ore, să adune peste 20.000 de like-uri şi o mulţime de comentarii de susţinere prin care fanii se bucură că cei doi sunt în continuare împreună.

În plus, presă spaniolă a difuzat un filmuleţ recent realizat de cei de la Telemundo, în care Pique o îmbrăţişează şi o sărută cu pasiune pe artistă chiar în faţa casei lor din Barcelona.

Totodată, zvonul a fost dezminţit şi de Shakira în cadrul celui mai recent interviu acordat pentru Canale 5, în care a vorbit şi despre turneul pe care-l pregăteşte “El Dorado World Tour”, dar şi despre faptul că nunta nu este o prioritate în acest moment pentru celebrul cuplu.

Dovada că Shakira şi Pique nu s-au despărţit! Iată cum s-au pozat cei doi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter