Dominic, fiul Antoniei, o frumuseţe de băiat. Cu cine seamănă

De Geo Berciu, pe
Alex Velea și Antonia au devenit de Sfântul Ștefan părinții unui băiețel de nota 10, cu care se mândresc acum pe reţelele de socializare.

Dacă la început, cele două vedete au fost rezervate în a-şi prezenta băieţelul, acum, Antonia postează destul de des fotografii cu Dominic pe contul ei de socializare. La împlinirea a două luni, micuţul a apărut într-o fotografie care a făcut ca admiratorii de pe Facebook să ajungă la un numitor comun: trăsăturile sale sunt moştenite de la Alex Velea.

antonia-baiat-dominique-seamana 1

Numai că o recentă fotografie, postată ieri de cântăreaţă pe contul ei de socializare a schimbat părerea internaţilor: pielea albă şi ochii albaştri îl fac să semene din ce în ce mai mult cu Antonia. Deşi celebra mămică susţine că fiul ei seamănă mai mult cu Velea, mai ales la buze, fanii sunt convinşi că este leit Antonia. Chiar dacă la vârsta asta ochii încă nu şi-au definitivat culoarea, o nuanţă atât de deschisă de albastru este semn că nu se vor mai închide prea mult.

antonia-baiat-dominique-seamana 2

Ţie cu cine ţi se pare că seamănă mai mult?

antonia-baiat-dominique-seamana 3

Încă de la venirea lui pe lume, Dominic le-a acaparat în totalitate atenţia părinţilor lui, care, dezarmaţi de minunea apărută în viaţa lor, i s-au dedicat în totalitate. Iar toate acestea se observă din plin în fotografiile realizate în premieră de revista VIVA! la doar o lună de la naştere.

(Sursa foto: Facebook, VIVA!)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter