DJ Harra, dezvăluiri emoționante din copilărie: „Când afli că ești adoptat, ai un șoc psihic!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 februarie 2023, 13:13

Dana Neacșu (38 de ani), cunoscută publicului larg drept DJ Harra, s-a făcut remarcată prin faptul că mixează topless în cluburi și la diverse evenimente. Controversata DJ Harra a revenit în atenția fanilor prin participarea la emisiunea de la Antena 1, “Splash! Vedete la apă”, unde a făcut furori cu ținutele provocatoare pe care le-a purtat în timp ce plonja, de la mare înălțime, în bazin.

Deși pare mereu lipsită de inhibiții, în spatele imaginii de femeie puternică și încrezătoare în forțele proprii se ascunde o poveste emoționantă de viață, pe care nu multă lume o știe.

DJ Harra a mărturisit că a fost adoptată pe când avea doar câteva luni și spune că a avut un șoc când a aflat acest lucru.

Citeşte şi: DJ Harra – asistată de căţel când mixează sexy pe plajă!

Citeşte şi: Ce face Mihaela Rădulescu ori de câte ori revine în România: „E plăcerea mea. Nu o pot controla!”

Citeşte și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat. Cum a fost cuplul fotografiat

Citeşte şi: Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

„În momentul în care mi-am cunoscut mama biologică, mi-am dat seama că nicăieri nu îmi era mai bine decât cu ei (n.r. – părinții adoptivi). E foarte greu să fii undeva bine şi să te trezeşti deodată printre asistente. Un lucru l-am respectat la mama mea biologică şi mă înclin în faţa ei pentru că niciodată nu a intervenit între mine şi părinţii mei. Când afli că eşti adoptat, îţi creează un şoc psihic până creşti şi îţi dai seama că nicăieri nu ar fi fost mai bine şi că ei se numesc părinţi şi nu cei care te-au făcut”, a spus Dj Harra, la Antena Stars.

Vedeta a mai spus că familia ei adoptivă a făcut tot posibilul pentru a-i asigura o copilărie fericită.

„Ei s-au strădit și mi-au oferit în permanență cele mai bune condiții. N-am avut o copilărie nașpa. (…) Sunt mulți copii care nu sunt adoptați niciodată. Eu aveam abia câteva luni. Nu știu cum arată un orfelinat prin ochii mei. Știu pentru că mergem de Crăciun sau când am posibilitatea. Acum câțiva ani mai mergeam, făceam cadouri personal, dar nu pot să mă duc că mă afectează la nivel emoțional”,  adăugat Dana Neacșu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter