Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară. „Iubita mea este o adevărată eroină”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 septembrie 2021, 14:46

Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară pe 22 septembrie 2021. Iubita lui, Angela Ciupitu, a născut o fetiță, Ania. „Am avut azi o zi emoționantă, lungă, o zi în care pur și simplu nu-mi găseam locul. Stresat, puțin stresat, îngrijorat, dar fericit pentru că sunt tată! Am devenit tată! Sunt tată, dragilor!”, a spus prezentatorul Star Matinal pe Instagram.

Dima Trofim a devenit tată pentru prima oară. „Iubita mea este o adevărată eroină”

„S-a născut frumoasa noastră. Sunt foarte, foarte fericit. Iubita mea este o adevărată eroină și îi mulțumesc. Îți mulțumesc mult de tot, îngeraș, pentru că mi-ai oferit cel mai frumos lucru în lumea asta, o fetiță frumoasă, o fetiță sănătoasă. Mult te iubesc!”, a completat.

„Sunt foarte emoționat. Ieri, până în momentul în care a născut, am fost alături de prietenii mei. Au venit prietenii mei cei mai buni. (…) La ora 14:30 a născut, iar aproape de 15:00 mi-a scris, mi-a dat un mesaj că sunt tată. Mi-a trimis poza și m-am topit”, a mai spus Dima în emisiunea Star Matinal.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Theo Rose are COVID-19. Solista a mai fost infectată cu noul coronavirus în noiembrie 2020

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au aniversat un an de căsnicie. Ce spune cuplul despre copii

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

În 2008, Dima a participat la prima ediție a emisiunii-concurs Fabrica de Staruri, din Republica Moldova, devenind unul dintre finaliști. Ulterior, Dima a părăsit Republica Moldova și s-a mutat în București.

A devenit cunoscut publicului românesc datorită rolului jucat în serialul TV Pariu cu viața. Ulterior, tot datorită serialului, a luat naștere formația de dance/pop-rock Lala Band. Dima a jucat și în serialul O nouă viață, care i-a avut ca protagoniști pe membrii trupei.

Dima Trofim a lansat trei single-uri, Cerșesc iubire, Stai cu mine și Urzici, iar în 2016 a colaborat cu artista Amna pentru piesa Cireș de mai. Piesa a fost în top 40 Kiss FM timp de 14 săptămâni.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În 2017, Dima a participat la audițiile celui de-al șaptelea sezon al emisiunii-concurs Vocea României, interpretând piesa Fairytale a lui Alexander Rybak. Dintre cei patru antrenori, Loredana Groza și Smiley s-au întors, iar artistul a ales să facă parte din echipa lui Smiley. În a doua etapă a emisiunii, cea a confruntărilor/duelurilor, Dima a fost eliminat din competiție.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter