Diana Munteanu: „Mă simt bine fără machiaj“

De Georgiana Constantin, pe
Diana Munteanu a descoperit secretul frumuseții și al stării de bine continue și, nu, nu ține doar de borcanul cu cremă…

Demachierea: este principalul motor pentru o  piele sănătoasă

În general, prefer produsele cu extracte naturale și folosesc în ultima vreme produsele de la Panacea, mi se par minunate! Nu sunt un fan al saloanelor pentru tratamente, dar, din când în când, o rejuvenare este binevenită. Mai ales atunci când este iarnă și tenul devine mai sensibil din cauza frigului. Avem nevoie de un plus de elasticitate, de hrănire cu vitamina C și de toate aceste lucruri se ocupă dr Renert Gad.

Fresh după o noapte pierdută

Somnul este singurul care te poate reface când vorbim despre nopți pierdute. Dar și o limonadă te trezește foarte repede, iar o mască pe bază de lămâie, miere și gălbenuș de ou îți poate face tenul strălucitor.

Arome orientale

Am o apă de corp de la Victoria’s Secret pe care o folosesc zilnic, iar ca parfumuri prefer tentele arăbești, ușor dulci, vanilate. Sunt îndrăgostită de Ardent de la Boadicea the Victorious. Port în permanență în geantă parfumul și crema de mâini.

diana munteanu foto vlad chirea/libertatea

Rutina săptămânală

O dată pe săptămână fac un peeling cu zaț de cafea, ulei de măsline și zahăr brun. În rest, folosesc creme hidratante mereu și tot o dată pe săptămână merg la Renert Bodyline, pentru ședința de Velashape2.

Sporturi preferate

Vara alerg în parc și joc tenis, iar acum, pe timp de iarnă, joc squash. Nu sunt fan al sălilor de fitness!

Momente de naturalețe

Mă trezesc la 6:30 în fiecare dimineață pentru a-l duce pe David la școală și cred că este prea devreme pentru machiaj, de aceea prefer să ies din casă nemachiată. Chiar mă bucură momentele în care pot să fiu naturală și să mă simt comod.

Am același hair-stylist de 15 ani

Este vorba despre Alina Cartu, prietena mea. Părul meu este natural, cu șuvițe ombré. Folosesc multe produse de îngrijire; sunt foarte mulțumită de Kérastase, dar și de Moroccanoil și de Alterna. Îmi reînnoiesc șuvițele când este nevoie, iar de tuns, cel puțin o dată la două luni.

Secrete „furate“

Atât mama, cât și bunica mea mi-au arătat din trucurile lor. Mama mai mult, dat fiind faptul că petreceam ore uitându-mă la ea când se pregătea pentru un spectacol.  Dar prima mea amintire legată de machiaj este de la 16 ani, când am intrat la {coala Vedetelor. Măștile sau peel-ingurile am învățat să mi le pregătesc singură. Cred cu tărie că lămâia este aliatul numărul 1 al tenului nostru.

Surse de energie și frumu­sețe
Sunt mulțumită cu tot ce am și fericită pentru fiecare lucru care mi se întâmplă. Cred că naturalețea este cea care mă caracterizează. Restul sunt chiar de la mama sau de la natură.  O femeie trebuie să fie naturală, femi­nină și cu charismă. Iar dacă vreau răs­făț suprem și energie, merg o zi la spa.

Putem trăi fără multe…

…dar nu ne dăm noi seama. Fiecare produs de îngrijire are rolul lui și dacă sunt folosite cum trebuie, și nu în exces, produsele de machiaj sunt o minune! Probabil că parfumul e un lucru care mi-ar lipsi…

Citește și – Smiley, îndrăgostit fără să vrea

Citește și – Sore a filmat un videoclip la Paris

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter