Diana Enciu, detalii cutremurătoare despre nașterea la o clinică privată

De Unica.ro, pe

Diana Enciu a devenit mamă pentru prima oară în aprilie 2021. Diana și soțul ei, Cristian Șimonca, cunoscut drept Otravă în mediul online, au o fetiță. După naștere, Diana dezvăluia că, din nefericire, organismul ei a avut intoleranță la firele cu care a fost cusută după, motiv pentru care, la acel moment, se lupta cu o infecție.

Recent, însă, Diana a dezvăluit că experiența ei în clinica privată în care a născut a fost una traumatizantă. „Vezi că nu sunt o excepție”, a scris Diana, etichetând în postare numele clinicii.

„În urma nașterii mele și în urma infecției pe care am dobândit-o, am decis să mă orientez către medici femei. Merg la o clinică privată, acum, dar am fost și la stat. Din cauza infecției pe care am avut-o din maternitate, am rămas cu niște sechele. Ar fi fost extraordinar de bine dacă cineva și-ar fi făcut treaba, dar așa e când plătești mii de euro, plătești alte mii de euro să te refaci”, a mărturisit Diana.

Diana Enciu, detalii cutremurătoare despre nașterea la o clinică privată

„Îi mulțumesc domnului doctor că nu s-a gândit că după ce m-a scăpat de infecție a lăsat un dezastru și îi mulțumesc clinicii că, pentru niște mii de euro, mă face să trec prin niște chinuri cumplite mental și fizic și emoțional. Cam asta e, o experiență care ar fi putut fi frumoasă, distrusă de o clinică și de un medic”, a continuat.

„Să devii mamă și să pleci din maternitate după o zi și la trei zile să simți că mori și că nu poți să te întorci de pe o parte pe alta… O lună din experiența pe care trebuia să o ai cu copilul tău, cu partenerul tău, cu corpul tău, să fie anulată de niște dureri și niște emoții atât de neplăcute, face toți bani…”, a completat.

„Toți banii pe care i-am dat la tine, îi dau acum să găsesc soluții să mă fac bine. Toate traumele de acum se datorează felului în care am fost cusută. Dacă aș naște a doua oară, aș face-o tot natural și la stat sau la Constanța sau mi-aș da mai mult credit și aș încerca acasă”, a adăugat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adela Popescu a împlinit 35 de ani! Ce urări frumoase a primit prezentatoarea TV

La ce intervenție estetică a apelat solistul 3 Sud-Est Laurențiu Duță

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Bianca Brad, furată de o sumă „mare, mare” de bani. „Am căzut în genunchi când am realizat”

„Un medic mi-a grăbit nașterea și voia să mă taie pentru că pleca în vacanță și m-a băgat în pământ de stres și se minuna că nu mă dilat de fericire și relaxare. Unul m-a cusut prost tare și după infecție nu m-a mai cusut la loc unde a desfăcut și acum trag ponoasele și încerc să evit o operație foarte grea de refacere. I-am prins eu într-o stare mai proastă, cine știe”, a mai dezvăluit.

„Am plătit toate mii și zeci de mii ca să fie mai bine, nu mai rău sau la fel ca la stat. În sfârșit pot să spun lumii că nu meriți căruțele de bani pe care le ceri. Iar omul tău care face contracte și e legătura pacient-spital este o incapabilă care doar se aplaudă că se înmulțesc dosarele pe birou Dar ce să vezi, doar asta contează. Nu noi care vă umplem buzunarele”, a mai scris Diana.

Diana Enciu: „Trebuie să credem în noi”

„Credeți-mă că mi-ar fi plăcut să am o poveste frumoasă de spus. Mi-ar fi plăcut să am poze frumoase. Mi-ar fi plăcut să îl am pe soțul meu alături. Mi-ar fi plăcut să nu mă doară în clipa asta când stau în fund. Mi-ar fi plăcut să… multe lucruri”, a mai spus.

„Dar și poveștile mai puțin frumoase trebuie să le spunem. Învățăm din ele și ne educăm. V-am mai spus… lucrurile se schimbă atunci când DERANJĂM. Și, în general, ADEVĂRUL DERANJEAZĂ. Azi, înainte să urc la control, am simțit să vorbesc despre asta”, a continuat.

„Sunt cu siguranță și oameni la clinica la care am născut, dar oamenii ca moașa mea se pare că sunt RARI în sistemul medical made in Ro. Printre mesajele primite am și mesaje de la medici care îmi dau dreptate și știu și ei că e un sistem plin de defecte. Anyways, din greșeli învățăm”, a mai dezvăluit.

„În final, acum e la pieptul meu și mi-au spus că nu pot alăpta, așa cum mi-au spus că trebuie să mă taie și am născut natural, așa cum mi s-a spus că nu pot ține o sarcină și o am pe fiica mea acum aici în pat lângă mine. Ce vreau să spun este că deținem o putere pe care trebuie să o activăm. Trebuie să credem în noi, trebuie să ne ascultăm, să ne iubim, să luptăm pentru dreptul nostru. Și multe drepturi îi sunt luate femeii”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter