Diana Enache și Ioana Cosma încheie cel mai nou sezon „Pe bune?!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 14:30

Jurnalistele Diana Enache și Ioana Cosma sunt invitatele celei mai noi ediții a show-ului „Pe bune?!”. „O să descoperiți o altă Ioana și o altă Diana, un pic mai relaxate, cu simțul umorului, pe lângă faptul că suntem și bune prietene. O să ne vedeți altfel decât de la pupitrul știrilor Pro TV sau comentând un meci de la EURO 2020”, a declarat Diana Enache.

„Nu au văzut nebunie mai mare. A fost fabulos, întrebările sunt speciale, iar răspunsurile sunt din categoria râzi cu lacrimi, mi-a curs machiajul”, a spus și Ioana Cosma.

Diana Enache și Ioana Cosma încheie cel mai nou sezon „Pe bune?!”

„Pe bune?!” încheie sezonul cu o luptă memorabilă între Ioana Cosma și Diana Enache diseară, de la 22:30. Mihai Bobonete va face echipă cu Ioana Cosma, iar de cealaltă parte se vor afla Cost Diță și Diana Enache.

Spune-ne un lucru despre tine care să ne facă să spunem: „Pe bune?!

Diana Enache: Niciodată nu plec nicăieri fără oglindă. Am inclusiv la pupitrul Știrilor o oglindă pe care o țin pe scaun.

Ioana Cosma: Aș avea curaj să plec în spațiu!

În afara jocului, când ai spus „Pe bune?!” și de ce?

D.E.: Am fost în vacanță, la noi, la mare, când a fost un mic accident și am zis „Pe bune?!, iar mi se întâmplă asta?!”. Mi se întâmplă frecvent accidente ridicole.

I.C.: Spun „Pe bune?!” în fiecare zi pentru că descopăr de fiecare dată câte ceva nou și asta este tendința. Se întâmplă lucruri frumoase în jurul nostru și tendința este să ne minunăm.

Care a fost vacanța sau locul pe care l-ai vizitat până acum și te-a făcut să spui „Pe bune?!”

D.E.: În Londra am vizitat câteva locuri despre care citisem cu ceva vreme în urmă și am spus: „pe bune?!” – în sensul admirativ.

I.C.: Am fost în India, Paraguay, am ajuns în Brazilia – zone minunate, țări interesante, fiecare cu o cultură specifică locului, cu frumusețea și cu dezavantajelor lor care te fac să spui „Pe bune?!”.

Într-o viitoare ediție, pe cine ți-ar plăcea să ai ca adversar, într-o ediție special?

D.E.: Pe actrița Christina Ricci.

I.C.: Mi-ar plăcea să fie Pep Guardiola – sigur ar câștiga, pentru că ar ști toate răspunsurile pentru că Guardiola are răspunsurile la aproape orice lucru.

Povestește-ne o întâmplare amuzantă din platou.

D.E.: Când Costi a dezmembrat scaunul și a căzut o piesă după care s-a așezat ușor, să nu cadă – în timpul emisiunii…

I.C.: Am râs cu lacrimi și n-am fost capabilă nici să mai cer publicitate. M-au ajutat colegii care au luat pauză comercială pentru că subsemnata râdea în hohote și își pusese capul pe masă. Se întâmplă lucruri în direct și râsul nu-l pot controla. Eu râd foarte mult și, atunci, m-au ajutat colegii. Bine, sunt multe.

Care sunt planurile tale pe final de an?

D.E.: În funcție de ce se întâmplă cu pandemia, mi-aș dori să călătoresc, să ies din țară.

I.C.: Vreau să terminăm anul cu bine, sper să fie pe un trend ascendent și pozitiv.

Dacă ai face cunoștință cu tine, ce ți-ai spune?

D.E.: Aș spune: „Nu ești atât de serioasă ca la televizor”.

I.C.: Nu te mai „hăhăi” atât.

Dacă ar fi să ai o super-putere, care ar fi aia?

D.E.: Să vindec toți copiii de boli.

I.C.: Aș vrea să fim un pic mai buni și să ne bucurăm… aș tăia răutatea 10 minute.

Spune-ne un pic cum vezi acum experiența EURO 2020?

I.C.: Acum aș țipa: Gooooooooooooool! A fost minunat, a fost inedit, m-am bucurat ca un copil – așa cum am mai spus, este ca și când un copil care își dorește foarte mult un cadou de Crăciun, îl primește în iunie. A fost Crăciunul meu din luna iunie.

Știm că băiatul tău desenează minunat, are un talent extraordinar. Cum îl susții, ce planuri aveți pe viitor?

D.E.: A avut deja un desen la o licitație, pentru o fundație – a ilustrat o carte cu povești scrise de copii și a avut și o expoziție. Talentul acesta îi dă foarte mare încredere în el pentru că este respectat inclusiv de copiii de vârsta lui, de 7 ani și un pic, ceea ce este mare lucru. Noi îl susținem atâta vreme cât îi face plăcere să facă asta. Nu știm dacă ăsta va fi drumul lui, însă dacă va fi să fie, vrem să știm că am fost încă de la început alături de el.

Diana Enache este căsătorită cu regizorul Adrian Horobeț, alături de care are un fiu, Tomas, în vârstă de 7 ani.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter