Denis Ștefan și soția lui, Cristina, se iubesc de 10 ani. Dansatoarea a spus care este secretul relației lor

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 11:45

Denis (45 de ani) și Cristina (30 de ani) Ștefan formează un cuplu din 2012. Anul acesta, perechea va aniversa 10 ani de relație. Actorul și dansatoarea au împreună două fiice, Delia Maria, în vârstă de 8 ani, și Dominique Maria, care va împlini 1 an în septembrie 2022.

Denis Ștefan și soția lui, Cristina, se iubesc de 10 ani. Dansatoarea a spus care este secretul relației lor

Recent, în mediul online, Cristina a dezvăluit care crede ea că este „secretul” relației sale de lungă durată cu Denis.

„Ne-am cunoscut la un spectacol medieval. Jucam rolul unei prințese, el pe cel al unui prinț, am mers la repetiții cu toată lumea… Cumva, am știut de atunci că există chimie între noi. Ne-am reîntâlnit în vara lui 2012, după care, în 2013, ne-am căsătorit”, povestea Cristina în decembrie 2017, pentru OK! Magazine.

Întrebată cum fac să păstreze această conexiune în cuplu după atâta timp împreună, Cristina a răspuns: „Iubire, respect, sex”.

„Atunci când te îndrăgostești de un om te îndrăgostești, pur și simplu. Dar faptul că aveam un sentiment de liniște când eram lângă ea mi-a dat de înțeles că putem fi împreună, că putem face copilași, o familie. (…) E important să ai timp și pentru cuplu. Noi încercăm să stăm cât mai mult timp împreună, să și ieșim numai noi doi atunci când avem posibilitatea”, mai spunea actorul în decembrie 2017, pentru OK! Magazine.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Ștefan, despre lupta pentru a deveni din nou mamă: „M-am rugat mult… mulți ani”

Cristina Ștefan, despre provocările întâmpinate după a doua naștere: „Nu este ușor”

Ce operații estetice are „bebelușa” Cristina Ștefan

Ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina

Despre diferența de vârstă dintre ea și Denis, Cristina mai spunea în 2020: „Sunt foarte recunoscătoare pentru că am un soț care mă iubește, care mă respectă. Este un bărbat adevărat, așa că diferența dintre noi chiar nu se simte. Ne completăm perfect”.

Întrebată dacă are ajutor în creșterea fiicelor sale, dansatoarea a mai dezvăluit: „Bonă internă (n.red.: o prietenă) și pe cineva care face curățenie generală o dată la două săptămâni”.

Cristina a întregit echipa „Cronicii Cârcotașilor” în anul 2008, în calitate de bebelușă. După 15 ani, Cristina a decis să se retragă din show.

„Eu cred că 15 ani au fost suficienți. Am avut un drum așa frumos… acum am schimbat macazul”, a mărturisit Cristina recent în mediul online.

Înaintea concediului de maternitate, Cristina mai era managerul unui magazin de haine din București. Pentru moment, nu este clar dacă va reveni sau nu la acel job.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter