Deea Codrea a născut în apă, fără anestezie. Cum se simte fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 17:24

Deea Codrea (29 de ani), fashion blogger, influnecer și fostă concurentă la “Bravo, ai stil!” a devenit mamă pentru prima oară, dumnică, 10 octombrie.

Deea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, ce a cântărit 3 kilograme și 850 de grame la naștere și a primit nota 10 din partea medicilor.

Vedeta de la Kanal D a născut pe cale naturală, în apă. Deea Codrea și partenerul ei de viață Andrei Stoian au ales deja numele copilului – Iian.

“Suntem bine. Iian este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3 kilograme și 850 de grame, azi-noapte la ora 04:01, alături de cel mai bun tătic din lume. Am avut un travaliu lung, spun cei de lângă mine, și destul de greu, spun brațele și picioarele și tot corpul meu, dar jur că se întâmplă ceva și uiți tot când îl ții în brațe, așa că aș putea să spun că am avut cel mai frumos travaliu, până la urmă nimic nu vine ușor…

Am născut natural, în apă, fără pic de medicamentație sau anestezie… s-a născut în apă și fără să am vreo ruptură de perineu. Iian are cel mai frumos plâns din Univers”, a scris Deea Codrea, pe Instagram, la scurt timp după naștere.

Citeşte şi: Alina Laufer, la spital cu fetița de opt luni: „A luat o bacterie de la animale”

Citeşte şi: Deea Codrea, fashion blogger & influencer: „Sunt norocoasă! Am fost ferită de hate!”

Citeşte şi: Laura Giurcanu și iubitul ei, Cezar Bitlan, s-au despărțit după 2 ani și jumătate de relație

Citeşte şi: Gina Chirilă a fost drogată într-un club. „Mi s-au pus droguri în băutură”

Vedeta de la Kanal D spunea, în urmă cu câteva luni, că, inițial, ea și soțul ei aleseseră un nume de fată, neștiind în acel moment care este sexul copilașului.

“Până să știm dacă e fată sau băiat, noi aveam un nume de fată în minte, Tokyo, și când a aflat familia noastră a fost foarte, foarte dezamăgită toată lumea. După ce am aflat că e băiat, ne-am gândit să-i zicem Iian, ca să fie la fel de greu de pronunțat. Acum toată lumea din casă face exerciții [de pronunție] prin casă. E foarte interesant, ne-am gândit că pe iubitul meu îl cheamă Stoian și că sună cumva melodios. E și nume scoțian. Nouă ne place zona asta, Scoția, Irlanda… Va fi un singur prenume”, spunea Deea, în primăvara acestui an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter