De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie: „Aveam 6-7 ani…”

De Unica.ro, pe

Emil Rengle (31 de ani) a făcut o serie de mărturisiri emoționante cu privire la copilăria sa. Dansatorul a povestit în cadrul unui podcast moderat de Damian Drăghici cum a fost dus la psiholog de părinții săi la o vârstă foarte fragedă, pe când avea doar 6-7 ani. Emil Rengle, care acum face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022, spune că din dorința de a atrage atenția și din nevoia de afecțiune recurgea la un comportament bizar, iar acest lucru a fost observat de părinții săi care au decis să-l ducă la doctor.

Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal” – a spus Emil Rengle de la Survivor, în podcastul lui Damian Draghici.

Emil Rengle, jignit de Cătălin Zmărăndescu în Survvor 2022 din cauza orientării sexuale

În urmă cu două săptămâni, Rengle și Zmărăndescu au fost protagoniștii unui scandal controversat stârnit în urma unei probe. După ce dansatorul l-ar fi acuzat pe fostul luptător MMA că nu joacă fairplay în timpul unei copmpetiții, Zmărăndescu i-a dat acestuia câteva replici cu tentă sexuală.

Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul – i-a spus fostul sportiv în cadrul emisiunii Survivor România 2022.

Rengle s-a simțit ofensat de cuvintele fostului sportiv și a replicat că îi este rușine să facă parte dintr-o echipă ce “încurajează asemenea comportamente”.

Zmărăndescu a continuat seria jignirilor, acuzându-l pe Rengle că este un om cu două fețe.

Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger.

Finalul scandalului a continuat în aceeași manieră:

Nu cred că eu am venit să te pup pe tine, ci tu ai venit să mă pupi pe mine – i-a transmis Rengle lui Zmărăndescu, la care acesta a replicat dur: Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter