De ce face Elena Chiriac, fosta concurentă de la Survivor, naveta Anglia-România de la 16 ani? „Visul meu a devenit realitate!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:50

Elena Chiriac (23 de ani) a dovedit că este una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România 2022.

Tânăra a încheiat competiția din Republica Dominicană pe locul doi, după ce s-a luptat timp de aproape cinci luni pentru marele premiu, în valoare de 100.000, pe care l-a câștigat Alex Delea.

„Visul meu a devenit realitate!”

După experiența de la Survivor, Elena Chiriac s-a întors în Anglia, unde locuiește câteva luni pe ani pentru a-și termina studiile. Ea revine în România pentru diverse filmări, cochetând și cu actoria.

Fosta Faimoasă a explicat în cadrul unui interviu pentru impact.ro că a „fentat” universitatea ultimii ani din cauza proiectelor și filmărilor. În Anglia, ea stă cu mama ei.

Citeşte şi: Elena Chiriac, atacată de Xonia. Sportiva a nominalizat-o pe solistă pentru eliminarea de la Survivor România 2022

„Sunt studentă la Londra, studiez Business și Management la Westminster. Am tot fentat universitatea, pot să spun cu toată rușinea pentru că am avut ba filmări, ba câte un proiect, dar când sunt acolo sunt sută la sută dedicată, trăiesc pentru facultatea asta când sunt acolo, în schimb mai am câte o mică escapadă prin România pentru câteva proiecte” – a declarat ea, pentru sursa amintită mai sus.

Elena Chiriac este în anul trei la facultate. Ea a povestit cum a ajuns să studieze în Anglia din adolescență, din cauza profesorilor din șoclile românești cu care „nu se înțelegea tocmai bine”.

Citeşte şi: Cum arată Elena Chiriac la aproape o lună de la revenirea din Republica Dominicană. „Ziua 26 fără cocos”

„Sunt anul trei la facultate, am făcut și liceul la Londra, deci a fost o decizie acum mai mult timp. Am studiat Actoria, acum fac Business și pot să spun că am avut o problemă mai de mult cu sistemul de învățământ din România, a fost ceva mai personal, am vrut să plec. Cu profesorii nu mă înțelegeam tocmai bine, ei nu se înțelegeau cu mine prea bine de fapt, că eu poate aș fi cooperat dacă aveam mai multă susținere din partea lor și simțeam că pot mai mult” – a relatat tânăra.

Elena Chiriac s-a plâns că nu a avut susținere din partea cadrelor didactice din România. Cu toate acestea, nu dă vine pe profesori și spune că problema a fost le ea, pentru că nu s-a putut „mula pe sistemul de învățământ”.

„Nu eram deloc susținută, mi se spunea întotdeauna că nu pot, că nu sunt în stare de nimic, că nu o să reușesc și asta doar pentru că aveam o voce pe care alegeam să o folosesc. De multe ori mă trezeam cu 1 în catalog pentru că mă apăram, atunci am ales să plec.

Nu vreau să dau vina pe cineva sau pe ceva anume, pur și simplu eu nu m-am putut mula pe sistemul de învățământ. Am plecat la 16 ani, întotdeauna mi-am dorit să studiez în afară, deci visul meu a devenit realitate” – a mai precizat ea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter