De ce au aflat părinții Ginei Pistol și ai lui Smiley că vor deveni bunici din presă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 octombrie 2021, 11:45

Gina Pistol (40 de ani) și Smiley (38 de ani) formează un cuplu de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019. Perechea are o fiică, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Gina a vorbit despre sarcină, dar și despre cum părinții ei și ai lui Smiley au aflat că vor deveni bunici din presă.

De ce au aflat părinții Ginei Pistol și ai lui Smiley că vor deveni bunici din presă

Prezentatoarea TV a spus că, de-a lungul timpului, a fost deranjată de imaginea pe care presa i-a creat-o, aceea de „fată părăsită și care vânează bărbați cu bani”. În plus, a precizat că i se pare foarte deranjantă întrebarea „când faci un copil?”. „Nu știi prin ce trece femeia aia. Poate ea consideră că nu e momentul potrivit, poate omul de lângă ea nu e omul potrivit sau poate nu poate să facă un copil”, a spus Gina Pistol.

Ulterior, prezentatoarea a dezvăluit motivul din cauza căruia părinții ei și ai lui Smiley au aflat din presă că vor deveni bunici. „Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu putea să-i zic că nu pot să fac copii”, a povestit.

„Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. „Îmi tulbura liniștea”

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

„Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina… Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții”, a mai spus.

„Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem…”, a încheiat.

Despre ce s-a scris de-a lungul timpului despre ea în presă, Gina a mai spus: „În acești ani au fost foarte puține articole scrise despre mine care erau adevărate și care mă arătau pe mine cum sunt ca om. În mare parte erau chestii inventate, care obțin accesări, vizualizări. Eu în toate eram femeia părăsită, din toate relațiile mele ieșeam părăsită, șifonată. «Săraca Gina n-are noroc în dragoste.» Și că Gina Pistol vânează bărbați cu bani”.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter