De ce a plecat Ionuț Iftimoaie de la Survivor România fără să fie eliminat? L-a rugat pe Daniel Pavel, cu lacrimi în ochi, să părăsească show-ul

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 17:40

Ionuț Iftimoaie (44 de ani) a părăsit Survivor România 2023. Fostul campion kickboxer a luat singur decizia de a pleca din competiție, lăsându-I muți de uimire pe colegi, dar și pe telespectatori.

Decizia lui Iftimoaie de a pleca din competiție fără a fi eliminat a fost făcută de sportiv cu lacrimi în ochi. Motivul plecării din emisiunea Survivor România are legătură cu familia sa.

Ionuț Iftimoaie, la Survivor 2023: „Am făcut multe sacrificii pentru a merge înainte!”

“Așa cum spuneam, am făcut multe sacrificii pentru a merge înainte. Dar nu există comparație între a sta și a merge acasă lângă ai mei. Vă rog să-mi dați voie ca parcursul meu la Survivor să se oprească aici.” – a spus fostul campion, cu lacrimi în ochi, în timpul Consiliului de Urgență.

Citeşte şi: Soția lui Iftimoaie, la un pas să nască. Ce nume i-au ales fetiței

„Pentru că Survivor nu poate să-mi ofere nimic mai mult decât poate să-mi ofere familia și rolul meu de tată, soț, de bărbat, este acela de a avea grijă de familie” – a adăugat Ionuț Iftimoaie, potrivit Pro TV.

Daniel Pavel: “Ionuț Iftimoaie îți înțeleg decizia!”

Prezentatorul Survivor România 2023 i-a acceptat cererea de plecare fără ezitare.

“Ionuț Iftimoaie îți înțeleg decizia, este naturală. Și părăsești Survivor România pe aceste motive care țin de familia ta de acasă.” – i-a replicat Daniel Pavel, îndeplinindu-I dorința de a părăsi competiția.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ionuț Iftimoaie. Concurentul de la Survivor România are o familie superbă

Fostul sportiv a fost întrebat de prezentatorul show-ului care sunt lecțiile cele mai importante pe care le-a învățat la Survivor. Înainte să plece din emisiune, Ionuț Iftimoaie a spus că oamenii ar trebui să se prețuiască mai mult și să nu mai dea atât de multă importanță lucrurilor materiale.

„O lecție importantă este prețuirea!”

“Consider că am greșit și eu față de mulți, într-o formă sau alta. Dar acesta este jocul. O lecție importantă este prețuirea. Oamenii pe care îi ai pe lângă tine, care poate merită mult mai multă atenție decât le-ai oferit până atunci. Și să alergăm mai puțin după lucrurile materiale. Vedem, de fapt, că nu avem nevoie de atât de multe lucruri precum ne imaginăm noi.

Ca și concluzie strict personală vă spun că este imposibil și total greșit dacă încerci să-I mulțumești pe oameni. Pentru că reușești cu unii, dar îi superi pe alții. Este important să crezi, să ai tăria că în momentul în care ai luat o decizie, ea trebuie să fie cea mai bună, ținând cont de condițiile din  momentul respectiv.” a spus Ionuț Iftimoaie, înainte să plece de la Survivor România.

Câți bani a încasat Ionuț Iftimoaie după participarea la Survivor România

Pentru timpul petrecut în Republica Dominicană, Ionuț Iftimoaie ar fi primit 4.000 de euro pe săptămână. La capătul celor 13 săptămâni, ar fi mai bogat cu 52.000 de euro, potrivit cancan.ro.

La întoarcerea în România, fostul sportiv a fost așteptat la aeroport de familia sa, surpriză care l-a emoționat până la lacrimi.

„A fost o surpriză mare la nivel de așteptare, mă așteptam să fie și soția, au venit și copiii. M-au bușit lacrimile și eram de extrem de bucuros. 102 zile înseamnă enorm de mult fără ei. Timpul nu are preț. Timpul nu ți-l mai dă nimeni înapoi. Sunt bine la modul că am ajuns acasă și acesta este lucrul cel mai important și încerc să mă conectez la viața reală la care sunt abonat mereu.”– a precizat Ionuț Iftimoaie.

Foto – Facebook / capturi video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter