De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2023, 20:55

Nicoleta Voicu a fost soacră mare, dar nu a participat la căsătoria civilă a fiului ei. Artista a povestit care a fost motivul pentru care a lipsit de un eveniment atât de important.

Nicoleta Voicu, în vârstă de 50 de ani, a povestit într-un interviu recent că trece printr-o perioadă grea din cauza problemelor cu familia ei.

Prin atâtea am trecut și despărțirile din ultima perioadă din viața mea m-au făcut una cu pământul. M-au adus la nivelul pământului la propriu și la figurat. Și a fost un minus pentru mine, pentru că s-a creat o punte între familia mea și mine, adică între cei care nu au grija zilei de mâine, cei care sunt înstăriți și eu, care am fost nevoită să iau viață de la zero, a explicat artista pentru Antena Stars.

Citește și: Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Andreea Bălan, reacție acidă la adresa unui concurent de la „Te cunosc de undeva”

Connect-R, despre fosta sa soție: „Nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”

Şoferul fugar din București, care a lovit mai multe mașini, ar fi copilul unei cântărețe cunoscute

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

Fiul solistei de muzică populară s-a căsătorit civil în 2022, însă Nicoleta Voicu nu a participat la fericitul eveniment. Totul a pornit, spune artista, de la un anunț pe care l-a făcut pe rețelele de socializare.

A fost cununia civilă, m-a anunțat data la care va fi și am îndrăznit să îmi exprim și eu bucuria pe rețele de sociale, ca orice mamă. Am pus câteva fotografii și un titlu sugestiv „Am ajuns și soacra mare”.

Apoi, a fost preluat de presă, dar a fost un articol frumos și chiar mă bucuram de asta după atâtea lucruri negative scrie despre mine. Nu cred că au trecut cinci minute de la apariția articolului și am primit un telefon de la fiul meu în care s-a aratat supărat pentru postarea făcută, a mai dezvăluit cântăreața.

Mai mult, aceasta susține că fiul ei i-a vorbit foarte urât.

Nu a fost cale de mijloc. Tonul lui devenea din ce în ce mai imperativ, poruncitor și la un moment dat a lansat o expresie care nici nu poate fi reprodusă la televizor, una care face parte din categoria expresiilor din trafic. Am rămas șocată, m-am uitat la numărul de telefon de zece ori pentru că nu am crezut că vorbesc cu el, a mai spus ea.

Am obosit să trăiesc așa o viață în care stau și culeg pietrele aruncate de alții în curtea mea. (…) Parcă prea m-am săturat de oameni care nu mă merită. E foarte greu. (…) Copilul meu are acest șantaj, prin care totul trebuie să se întâmple cum vrea el, a mai spus cu lacrimi în ochi Nicoleta Voicu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter