Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, și-a găsit bolidul de 270.000 de lire grav avariat pe străzile din Londra

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 14:56

Daria Radionova și-a găsit bolidul de lux accidentat serios pe străzile din Londra. Fosta iubită a lui Alex Bodi, în vârstă de 26 de ani, are un Lamborghini Aventador LP750-4 negru, în valoare de 270.000 de lire sterline, pe a cărui caroserie sunt încrustate două milioane de cristale Swarowski. Mașina modelului a fost avariată în timp ce se afla parcată pe o străduță din Londra.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, bolidul Dariei a fost zdrobit în partea din spate. Incidentul s-ar fi petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Fosta iubită a lui Bodi a postat pe pagina ei de Instagram știrea cu incidentul, apărută în presa britanică, și le-a cerut ajutorul internauților pentru a-i da detalii despre cine i-a lovit mașina.

Citeşte şi: Cum l-a recucerit Daria Radionova pe Alex Bodi, în timp ce era arestat

Citeşte şi: Alex Bodi, nerăbdător să facă nunta cu Daria Radinova: „Sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”

Citeşte şi: Alex Bodi, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu a primit o serie de amenințări

Citeşte și: Alex Bodi, relație cu rivala fostei soții, Bianca Drăgușanu. Cu cine se iubește afaceristul

„Sper să te lovească karma înainte să o fac eu” – i-a transmis Daria persoanei care i-a accidentat bolidul. Modelul a făcut apoi apel pentru informații legate de un autoturism albastru, marca Vauxhall Astra spunând că oferă recompensă generoasă celor de la care le va primi.

Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, și-a găsit bolidul de 270.000 de lire grav avariat pe străzile din Londra

Daria spune că poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstantețele incidentului și cine sunt vinovații.

„Da, cineva mi-a lovit mașina, noaptea, și a plecat. Poliția investighează cazul. Sper să aflu cine a provocat acest accident și mi-a lovit mașina în felul ăsta. Martorii spun că ar fi vorba de un șofer beat, care a fugit de la locul faptei. Nu știu cât mă vor costa reparațiile. Mașina este foarte rău lovită. Nu știu ce mașină voi conduce în continuare, vreau să rezolv această problemă mai întâi”, a declarat Daria Radionova, pentru Click!.

Daria Radionova, model și influencer cu peste 600 mii de urmăritori pe Instagram, este originară din Republica Moldova, dar locuiește în Londra. Tânăra a devenit celebră în urma relației pe care a avut-o cu Alex Bodi, fostul partener al Biancăi Drăgușanu.

Daria a fost alături de Bodi când acesta a ieșit din închisoare.

”În primul rând, nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un caracter pozitiv. Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri pe săptămână și nu puteam să sun pe toată lumea, cu partenerii de afaceri, a fost un sprijin”, spunea Alex Bodi, în urmă cu câteva luni.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter