Daria Chiper, după eliminarea de la Survivor 2023: „M-am trezit în ziua 1, fără acoperiș, fără pereți, fără nimic” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 19:01

Daria Chiper a părăsit Survivor 2023, iată, după două săptămâni petrecute în Dominicană sub cerul liber, în cadrul competiției de la Pro Tv!

Daria Chiper a părăsit Survivor 2023, emisiune difuzată la Pro Tv, luni, marți și miercuri, de la 20.30! Concurenta a rezistat doar două săptămâni în competiție, ea făcând parte din echipa Războinicilor.

Daria Chiper, despre Survivor 2023: „Nu așa se face în mod normal”

Tânăra spune că n-are niciun regret și că e fericită că se întoarce acasă să stea din nou în sânul familiei.

Daria va rămâne însă cu multe amintiri din Dominicană, de la Survivor 2023, una dintre ele fiind noaptea petrecută în Exil care a fost una extrem de grea.

Daria, ai fost prima concurentă care a obținut totemul de imunitate pentru echipa ta. Ce ai simțit în acel moment?

M-am bucurat enorm că am câștigat totemul de imunitate și că am ,,deschis” cumva emisiunea cu o prezență frumoasă.

Totodată, ai fost și cea care a trecut printr-o premieră – eliminarea direct în urma unui joc. Te așteptai la așa ceva?

Nu pot spune că am fost așa șocată de eliminare, știam că nu așa se face în mod normal, dar în același timp eram pregătită pentru orice.

Daria Chiper: „Nu a fost deloc ușor să petrec noaptea în Exil”

Cum a fost noaptea petrecută în Exil?

Nu a fost deloc ușor să petrec noaptea în Exil. Abia ce lucrurile începuseră să meargă bine la noi pe insulă și să ne creăm un oarecare comfort, am simțit că am dat totul înapoi și m-am trezit cumva în ziua 1, fără acoperiș, fără pereți, fără nimic.

Regreți ceva din ceea ce ai făcut în Survivor?

Nu regret nimic în general, cu atât mai mult nu regret nimic din cele întâmplate pe insulă. A fost o experiență foarte frumoasă și unică în același timp.

„Am avut timp să reflectez asupra unor lucruri cât am stat pe insulă și doresc să schimb niște lucruri la mine”

Ce urmează pentru tine odată cu revenirea acasă?

Vreau să închid cu bine anul 3 de la facultate, asta e ceva mai general, dar a fost lucrul care m-a stresat cel mai tare. Mă bucur să revin în sânul familiei, lângă cei dragi, am avut timp să reflectez asupra unor lucruri cât am stat pe insulă și doresc să schimb niște lucruri la mine.

Sebastian Dobrincu a părăsit și el competiția Survivor 2023. Acesta a dezvăluit că va fi nevoit să facă o intervenție chirurgicală din cauza accidentării.

„Mă simt frustrat. A fost o experiență care mi-a priit, intram cu drag pe traseu. Se pare că până aici a fost. Se pare că se termină aici momentan. Îl termin cu zâmbetul pe buze, mă bucur de tot ce am trăit aici. Plec din păcate pentru că am nevoie de intervenție chirurgicală”, a afirmat Sebastian Dobrincu.

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter