Dansez pentru tine: Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea au cerut un 10

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Cu doar câteva minute înainte de debutul ediţiei cu numărul 100 al emisiunii Dansez pentru tine, Bianca Drăguşanu, Carol Soldea şi antrenorul lor, Daniel Dobre s-au pozat… convingător la masa juriului.
Presaţi de teama duelului, cei doi concurenţi de la Dansez pentru tine le-au transmis fanilor că n-ar strica să primească o notă zece. Din păcate, primul lor dans nu a fost foarte convingător, juriul considerând că nu merită mai mult de 6, 7.

Bianca Drăguşanu lupta în această toamnă alături de Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se ştie o viaţă chinuită. După ce a crescut în casă cu un
tată violent şi alcoolic, mama lui s-a trezit prinsă într-o căsnicie dureroasă.

Pâna să-l aiba pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini şi poate şi acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuţului. Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-şi regăsi echilibrul după divorţul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut să lucreze. Şansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui Vasile a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuieşte alături de iubitul lui.

Ca si când asta nu ar fi destul de dureros, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor. Vasile spera ca visul lui de a-şi aduce mama înapoi acasă si de a-i oferi o viaţă decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la „Dansez pentru tine”. Bianca Drăguşanu este partenera lui, iar cel care le va ghida paşii şi le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter