De ce nu ar mai participa Bianca Drăgușanu la America Express: „Nici măcar pentru un milion de euro”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 14:44

Bianca Drăgușanu, care a participat în sezonul doi al emisiunii Asia Express împreună cu sora ei, a declarat că nu s-ar mai înscrie niciodată într-o competiție de acest fel. Vedeta a mărturisit că a fost atrasă de producători cu o sumă mare de bani, dar acum nu ar mai accepta nici pentru un milion de euro.

Iubita lui Gabi Bădălău a participat la mai multe emisiuni de televiziune, printre care „Burlăcița”, „Asia Express” și a prezentat „Te vreau lângă mine”, iar acum a revenit pe micile ecrane la postul Kanal D2, la cârma emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Bianca Drăgușanu nu ar mai participa la America Express

În anul 2019, Bianca Drăgușanu a plecat în Asia Express, alături de sora ei. Însă, pentru a o pleca în acea aventură, vedeta le-a cerut producătorilor o sumă imensă: 50.000 de euro pentru două săptămâni petrecute în competiție.

Doar că, Bianca nu a rezistat atât de mult, ea părăsind emisiunea după o săptămână.

Citește și: Bianca Drăgușanu spune că poate mânca orice fără să se îngrașe: „Am terminat o caserolă de jumări!” Care e secretul ei

„La Asia Express m-au momit cu bani mulți. M-am dus cu sora mea. Ea mai voia să stea. Îmi dădeau 50.000 de euro pentru două săptămâni. Am plecat cât am putut de repede. Le-am zis că nu mă mai prind pe acolo”, a dezvăluit Drăgușanu pentru Cancan.

Prezentatoarea a găsit această experiență atât de dificilă încât nu ar mai repeta-o pentru nimic în lume.

Citește și: Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate. „Din cauza diabetului, trebuie să-mi schimb întreaga dantură”

„Nu m-aș mai duce la niciun astfel de show, nici la Survivor, nici la America Express. Nici măcar pentru un million de euro. Eu nu-s săracă, nu am nevoie. Sunt foarte bine cu viața mea! Mă iubesc așa cum sunt!”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Ce venituri are prezentatoarea

Nu este de mirare că Bianca Drăgușanu nu își dorește să mai participe la show-uri televizate, mai ales dacă sunt unele mai dificile, cum sunt Survivor România și America Express, întrucât vedeta are un venit lunar destul de mare.

Citește și: Victor Slav și Bianca Drăgușanu, față în față la „Detectorul de minciuni”: „I-ai spus iubitei tale ca vii la emisiunea cu mine?”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, în ținute identice la tribunal. Cât costă trench-ul negru purtat

Potrivit Cancan, Bianca ar câștiga lunar nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro. Acești bani provin din contractele de imagine pe care aceasta le are, onorariul de la emisiunea Detectorul de minciuni și atelierul de rochii pe care îl deține.

Recent, Drăgușanu și-ar fi prelungit contractul pe care îl are cu un club de videochat ce îi aduce în cont suma de 100.000 de euro pe an, precum și pe cel pe care îl are cu o casă de pariuri.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter