E pe cai mari! Bianca Drăgușanu va avea emisiune la o televiziune nouă

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 29 martie 2023, 14:34

În timp ce se războiește cu Claudia Pătrășcanu prin tribunale, Bianca Drăgușanu marchează la alte capitole. Vedeta va avea emisiune la Kanal D2.

Bianca Drăgușanu știe cum să atragă atenția. Blonda a avut o apariție spectaculoasă pe catwalk! Și nu pe oricare podium, ci pe acela pe care defilează concurentele de la “Bravo, ai stil!”.  

Bianca Drăgușanu, apariție surpriză la “Bravo, ai stil!”

Vedeta a vrut altfel să le ureze colegilor săi și concurentelor emisiunii “Bravo, ai stil!” succes în noul sezon . Telespectatorii se vor bucura de o ediție specială a show-ului “Bravo, ai stil!, duminică, de la ora 19:00, când se lansează noul post de televiziune, Kanal D2.

Citeşte și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, în ținute identice la tribunal. Cât costă trench-ul negru purtat

Bianca Drăgușanu s-a întors pe podium

Spectaculoasă într-o ținută aleasă special pentru acest moment inedit, Bianca Drăgușanu a defilat pe podium ca un adevărat supermodel, sub privirile admirative ale celor aflați în platoul “Bravo, ai stil!”.

 “Bine v-am regăsit, dragii mei, aici, la Kanal D2. Am venit să le urez succes concurentelor!  Să fiți sincere, originale, autentice! Mult succes!”, le-a urat Bianca Drăgușanu tinerelor care încep bătălia stilistică.

Citeşte și: Bianca Drăgușanu, despre Gabi Bădălău: „Un copil nehotărât”

Ce emisiune va avea Bianca Drăgușanu la Kanal D2

Bianca Drăgușanu va avea emisiune la noul post de televiziune, așa că bucuria ei e imensă. Vedeta se pregătește să dea lovitura din 8 aprilie, de la 22:00, când “Detectorul de minciuni” începe la Kanal D2. Producția va fi difuzată în fiecare sâmbătă.

Citeşte și: Claudia Pătrășcanu ar fi fost amenințată de Bianca Drăgușanu: „Mi-a traumatizat băieții!”

Și Cosmin Cernat se întoarce în televiziune

Cosmin Cernat revine, de asemenea, în televiziune. O noutate este cuprinderea în grila postului a emisiunii “Invitatul de 12”, care va fi prezentată de Cosmin Cernat. Producția va rula simultan la Radio și la Kanal D2, în fiecare duminică, de la 12:00.  Emisiunea va avea invitaţi care îşi expune poveştile de viaţă şi carieră.

Bianca, în război cu Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu (41 de ani) și Claudia Pătrășcanu (43 de ani) au avut, de curând, a doua înfățișare în procesul de defăimare. Cele două s-au prezentat la tribunalul din Constanța, dar nu au ajuns la niciun fel de înțelegere.

Bianca Drăgușanu a dat-o pe Claudia Pătrășcanu în judecată pentru defăimare, în urma unor declarații dure făcute de cântăreață. Bianca cere daune morale de 50.000 de euro. La prima înfățișare, artista nu s-a prezentat.

Foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter