Ce părere are Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, Dana Budeanu și Andreea Esca: „Anumite operații sunt exagerate”/ Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:36

Cătălin Botezatu este întotdeauna sincer și își exprimă părerile fără ocolișuri. De data aceasta, designerul și-a spus părerea despre cele mai cunoscute femei din showbizul autohton.

Aflat la o lansare de modă, Botezatu a fost întrebat de un reporter al emisiunii „La Măruță”, ce părere are despre femeile cunoscute din România care și-au făcut operații estetice. De asemenea, el a vorbit despre Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu și Andreea Esca, pe care le consideră printre cele mai inteligente și mai frumoase femei.

Cătălin Botezatu, despre Andreea Esca și Mihaela Rădulescu

Cătălin Botezatu a ales să vorbească cu sinceritate, ca de fiecare dată, și a afirmat că o consideră pe Andreea Esca „o super femeie”.

„Mie îmi place Esca. Esca a rămas, de când o știu eu până acum, aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi este foarte mișto, e foarte haioasă. La televizor are acea decență, acea eleganță, acea feminitate, acel aer de lady. Nu cred că a apelat la nimic. A reușit să se păstreze și pe sticlă și în viața de zi cu zi o super femeie”, a precizat designerul.

Cât despre Mihaela Rădulescu, acesta a spus că o place foarte mult și că dacă ar fi apelat la operații estetice, a făcut-o cu simț de răspundere.

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată e, dar îmi place rău de tot. E făcută cu stil și îți aduce aminte de femme fatale (n.r. femeia fatală), de Cher, are de toate în ea”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Citește și: Cătălin Botezatu a dezvăluit cu ce femei celebre din România ar vrea o aventură de o noapte: „La rege trag regine”

Citește și: Ce studii are Cătălin Botezatu? A făcut istorie în modă, dar a dat admitere de trei ori la Teatru: “Erau doar 3 locuri și sute de concurenți”/ Exclusiv

Bianca Dărgușanu și operațiile estetice

Botezatu a mărturisit că nu îi plac femeile care exagerează cu operațiile estetice și a recunoscut că nu o place pe Kim Kardashian pentru că foarte multe femei au luat-o drept model și și-au făcut mult prea multe operații estetice.

„O urăsc pe Kim Kardashian pentru că a transformat o întreagă generație în femei mamut, le-a deformat, iar apoi ea începe să revină la formele inițiale. Toate au buzele ca două băști, toate sunt ca niște rațe, dar asta este. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Nu îmi plac operațiile estetice exagerate. Cele puțin acolo, dacă ai buze subțiri și pari femeie a naibii, ok, dacă nu, nu”, a afirmat Cătălin Botezatu.

Cât despre operațiile făcute de Bianca Drăgușanu, despre care se știe că îl leagă o strânsă prietenie, designerul a spus că aceasta nu are atât de multe intervenții estetice pe cât se spune.

„Toată lumea se leagă de ea (Bianca Drăgușanu) că are multe operații, dar nu are multe operații. A făcut și ea câte a putut și o să mai facă pentru că ea e Bianca și are voie. Anumite operații sunt exagerate și la ea. Cum e și la Raluca, de exemplu (Bădulescu). Ăsta este stilul lor, sunt ele. Sunt ele care devin niște personaje”, a explicat Cătălin Botezatu.

Citește și: Câți bani a făcut Cătălin Botezatu în 2022 și care este cea mai scumpă ținută a lui: „Am sacouri bătute în pietre”

Citește și: Cătălin Botezatu își mai dorește copii. „M-am gândit. Cum ar fi să am o fetiță?”

Cătălin Botezatu, despre Dana Budeanu: „Mi-aș dori o femeie ca ea”

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu spune că o apreciază pe Dana Budeanu ți că i-ar plăcea să aibă alături o femeie inteligentă ca ea.

„Îmi place Dana Budeanu. Și ca femeie. Are creier și circumvoluțiuni cât pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la televizor și sub televizor. E greu pentru un bărbat să trăiască lângă ea. Chiar mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu. O femeie cu care să ai tot timpul ceva de discutat, tot timpul să ai o chimie. Și o femeie de la care ai ce învăța”, a explicat celebrul designer.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cătălin Botezatu

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter