Iulia Vântur vorbește despre viața alături de Salman Khan, în India: „Eram o fată care voia să fure ‘giuvaierul’ națiunii”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 15:25

Iulia Vântur a renunțat la cariera în televiziune în urmă cu mai bine de zece ani și s-a mutat în India, alături de iubitul ei, celebru actor de la Bollywood, Salman Khan. Cu sprijinul și ajutorul partenerului ei de viață, vedeta a reușit să se remarce pe piața muzicală indiană.

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani, a povestit într-un interviu pentru emisiunea Teo Show, difuzată de Kanal D, despre începuturile carierei sale muzicale în India, precum și despre ajutorul pe care l-a primit din partea iubitului ei, Salman Khan.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan: „Eu am încercat să rămân cât mai în umbră”

Vedeta a plecat din România, unde era cunoscută și apreciată datorită carierei sale în televiziune, și s-a mutat în India, unde nu o cunoștea nimeni. Iar pentru o vreme și-a dorit ca lucrurile să rămână așa.

Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în cercul meu de prieteni eu eram artista! a spus Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Teo Show.

„Mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt”

În India a început să devină cunoscută datorită poveștii de dragoste cu unul dintre cei mai celebri actori de la Bollywood, Salam Khan, în vârstă de 56 de ani. A început o carieră în muzică, însă a recunoscut faptul că i-a luat ani buni până a reușit să demonstreze că merită aprecierea publicului pentru talentul său, nu pentru că este iubita unui star indian.

(…) E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru lunile noiembrie, decembrie și ianuarie. Zodiile care încep anul 2023 cu dreptul

Cătălin Botezatu, mărturisiri în lacrimi despre experiența închisorii: „Am stat într-o cameră cu apă pe jos, aproape dezbrăcat, în lanțuri!”

Horoscop săptămânal 7 – 13 noiembrie 2022. Zodiile Berbec și Pești pot avea probleme financiare

Bubu Cernea, dezvăluiri emoționante despre relația cu soția lui, Elena: „Nu mă văd făcând nimic fără să o am pe ea alături”

Iulia Vântur, susținută în carieră de Salman Khan: „El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea”

Iulia Vântur a mai mărturisit că cel care a încurajat-o să urmeze o carieră muzicală și a susținut-o mereu pe plan profesional a fost partenerul ei de viață, Salman Khan.

(…) El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia (…), a mai dezvăluit Iulia Vântur despre Salman Khan.

Deși nu a visat să devină un star la Bollywood, Iulia Vântur este convinsă că toată această experiență de viață a ajutat-o să își dea seama că menirea ei se împlinește acum prin muzică.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața, a mai adăugat vedeta.

Sursă foto: Instagram, captura video YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter