Femeile din viața lui Salman Khan, pe care actorul le-a iubit înainte de Iulia Vântur. Starul de la Bolywood împlinește 57 de ani

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 27 decembrie 2022, 10:25

Salman Khan împlinește 57 de ani. Viața amoroasă a actorului indian a fost întotdeauna una care a ținut prima pagină a ziarelor din India și nu numai. Partenerul Iuliei Vântur, fosta prezentatoare a știrilor PRO TV, nu s-a avântat în trecut să își etaleze marile iubiri în fața camerelor.

Toți fanii și iubitorii producțiilor Bollywood au auzit însă de iubitele lui Salman Khan, de la Sangeeta Bijlani, Somy Ali, Aishwarya Rai la Katrina Kaif și până la Iulia Vantur.

Prima iubită a lui Salman Khan, starul de la Bolywood

Pentru prima dată, iubitul actual al Iuliei Vântur a avut o relație cu Shaheen Jaffrey. Tânăra este fost model și mătușă a actriței Kiara Advani. Într-un interviu acordat unui cotidian, Kiara Advani a spus că mama ei îl cunoaște pe Salman Khan și au crescut împreună în Bandra. Ea a mai adăugat că sunt prieteni de multă vreme și vor merge împreună cu bicicleta.

Citește și: Iulia Vântur pleacă încărcată în India. Ce i-a pus mama la pachet pentru Salman Khan: „Mi-am făcut plinul”

Mama ei i-a prezentat-o după o vreme pe Mashi Shaheen lui Salman Khan. Curând, amândoi (Salman și Shaheen) au început să se întâlnească. „Probabil a fost prima lor relație”, a adăugat Chiara, potrivit obiectivtulcea.ro.

Actrul de la Bollywood a avut o relație și cu Sangeeta Bijlani. Cei doi s-au iubit pasional o vreme, ba, chiar s-au si gandit la casatorie. De intemeiat o familie si-a intemeiat doar Sangeeta, dar cu fostul capitan al echipei de cricket a Indiei, Mohammed Azharuddin.

Adolescenta care a plecat de acasă la 15 ani pentru a se iubi cu actorul

Dupa relatia cu Sangeeta Bijlani, Salman Khan s-a aruncat in bratele lui Somy Ali. Aceasta a  plecat de acasa la vârsta de doar 15 ani, cu gândul de a se căsători cu actorul și de a deveni doamna Khan.

Iubirea celor doi nu a fost una de durată, Salman a părăsit-o și a început o altă relație, de această dată cu fosta Miss World, Aishwarya Rai. Nici aceasta poveste de amor nu adurat foarte mult. Cei doi s-au despărțit cu scandal în anul 2002.

La scurtă vreme după despărțire, Aishwarya a depus plângere împotriva lui Salman, pe care l-a acuzat de hărțuire.

După ce lucrurile s-au liniștit,  actorul s-a cuplat cu actrita Katrina Kaif, cei doi remarcându-se printr-o serie de despărțiri și împăcări. Separarea finala a survenit in 2010.

Ca mai toate femeile din viața lui Salman, și despre Claudia Cielsa doar s-a speculat că ar fi fost iubita lui. Născută în Polonia și cu o carieră de model continuată în Germania, blondina a debutat la 20 de ani ca actriță, iar câțiva ani mai târziu a ajuns și la Bollywood, unde de altfel l-a și cunoscut pe indian. Salman a recunoscut că a prezentat-o familiei lui, dar nu a spus explicit că ar fi iubita lui.

Salman Khan, în brațele prezentatoarei de la PRO TV

De câțiva ani, Iulia Vântur este cea care trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan. Într-un interviu fosta prezentatoare de la PRO TV a vorbit despre latura mai puțin știută a iubitului ei.

Citește și: Iulia Vântur vorbește despre viața alături de Salman Khan, în India: „Eram o fată care voia să fure ‘giuvaierul’ națiunii”

„În documentarul despre el, o întrebare importantă a fost: De ce el, de ce e atât de iubit de public, ce are special? Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune bhai, adică frate (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu, după vorbă, după port, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a declarat Iulia Vântur la vremea respectivă.

Iubitul fostei prezentatoare a vizitat de mai multe ori România. Salman Khan a filmat de două ori în țara natală a Iuliei Vântur și a spus că i-a plăcut foarte mult aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter