Damian Drăghici, după ce a renunțat la alcool: ”Există două modalități prin care poți să te schimbi: disperarea sau dezgustarea”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:51

S-a schimbat radical de când în viața lui a apărut Cristina, apoi Andrei. Damian Drăghici s-a îndepărtat de alcool și de lucrurile care îi făceau rău și a început o viață nouă.

Acum, artistul recunoaște că are perioade în care șapte zile nu bea decât apă, iar acest stil de viață îi face foarte bine.

“În ultimii 5-6 ani de zile, toată căutarea mea și toate terapiile li se datorează lor, lui Andrei și Cristinei. S-au întâmplat multe schimbări în viața mea ca să ajung la mine. În ultimele două luni de zile am ținut post negru câte 7 zile. Așa vrut să dau la o parte pastila băuturii. Nu mai beau de cinci ani ”, a mărturisit Damian Drăghici, la Antena Stars.

Artistul admite că a avut multe etape de trecut până să ajungă aici. ”Când ajungi să te saturi tu de tine, există două modalități prin care poți să te schimbi în viață: disperarea sau dezgustarea. Să fii total dezgustat de tine. M-am schimbat când m-am săturat de mine”, a mai spus Damian Drăghici în emisiunea lui Capatos.

Citeşte și: Damian Drăghici, marcat de amintirile cu Joe Cocker. „Am avut 126 de concerte cu el şi aceeaşi emoţie de fiecare dată”

Citeşte și: Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici? Cei doi fac echipă la „Te cunosc de undeva!”

Damian Drăghici a avut la un moment dat impresia că băutura îl ajută atunci când urcă pe scena. Treptat a înțeles cât de mult îi dăuna și s-a îndepărtat de acest viciu.

„La Berklee, care era facultatea de muzică, până și profesorii fumau iarbă. Perioada Berklee a fost foarte importantă. Ulterior, nu am mai consumat. Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt. Îmi lua toate inhibițiile și puteam pe scenă să fac ce vreau eu. Au fost ani de terapie ca să mă învăț cum sunt ca om, ca să fac lucrurile alea fără băutură”, a declarat Damian Drăghici la Kanal D.

Citeşte și: A ținut-o ascunsă până acum! Cum arată Nikolina, fiica lui Damian Drăghici

Citeşte și: Damian Drăghici, pus în dificultate de Sofia Vicoveanca: “Nu ştiu dacă aţi văzut vreodată opinci numărul 47!”

Damian Drăghici, mândru de cei doi copii

Artistul a fost căsătorit de trei ori și are doi copii, o fată din prima căsnicie și un băiat din povestea pe care o trăiește cu Cristina. Damian Drăghici are acum o relație apropiată cu Nikolina, dar nu a fost așa întotdeauna.

Mergeam în vacanțe, îi dădeam tot felul de prostii materiale. Am trimis-o la studii in Grecia, dar aveam o relație în care mai mult o finanțam, o susțineam financiar. Abia după ce am cunoscut-o pe Cristina si a rămas însărcinată, fiica mea și cu mine am început sa fim apropiați.

Mi-a mulțumit că am trimis-o la studii in străinătate. De trei ani am o relație foarte apropiată cu Nikolina. M-am simțit vinovat”, a mai spus Damian Drăghici la Kanal D.

Foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter