Damian Drăghici, marcat de amintirile cu Joe Cocker. „Am avut 126 de concerte cu el şi aceeaşi emoţie de fiecare dată”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 11:11

Cristina Stroe și Damian Drăghici au parte de o transformare spectaculoasă la Te cunosc de undeva, dar cu o mare încărcătură emoțională.

Cei doi trebuie să îi aducă pe scenă pe Joe Cocker şi Patti LaBelle, pe care au avut ocazia să îi cunoască și de care îi leagă multe amintiri frumoase. Damian Drăghici a apărut alături faimosul artist în 126 de concerte.

Damian Drăghici: „Am avut 126 de concerte cu Joe Cocker”

„E o piesă pe care vreau să o cânt în onoarea lui Joe! Chiar sunt foarte emoţionat! Am fost prieten cu el; în 2004 am fost abordat de cei care organizau turneul „Night of the Proms”, un turneu foarte mare, care se întâmplă anual în Europa.

Am avut 126 de concerte în care eram cap de afiş James Brown, Shaggy, Joe Cocker, eu, Cyndi Lauper… El (n.r. Joe Cocker) a auzit într-o seară povestea mea, căci l-am rugat pe prezentatorul spectacolului să-mi spună exact povestea, cum cântam cu naiul şi acordeonul pe străzile din Grecia şi atunci mi-a spus: Vrei să cânţi cu acordeonul cu mine? Mi-a plăcut că ai avut curajul să îţi spui toată povestea!”, a dezvăluit Damian despre începutul colaborării lui cu marele artist.

„Am avut 126 de concerte cu el, într-un an de zile, şi aceeaşi emoţie de fiecare dată, o emoţie pe care n-am simţit-o niciodată în viaţa mea. Erau şi câte 120.000 de oameni în faţa scenei, care ne aplaudau. Nu poţi să îţi imaginezi sentimentul!”, a mai completat Damian Drăghici.

Citeşte și: Lista completă a concurenților „Te cunosc de undeva”. Ele sunt vedetele care fac echipă în sezonul 19, la Antena 1 / Exclusiv

Citeşte și: A ținut-o ascunsă până acum! Cum arată Nikolina, fiica lui Damian Drăghici

Crina Mardare: „Este o piesă extraordinar de frumoasă, dar extraordinar de greu de cântat!”

Profesoara de canto Crina Mardare le-a mărturisit imediat când i-a întâmpinat la antrenamente: „Este o piesă extraordinar de frumoasă, dar extraordinar de greu de cântat!”, iar Cristina a completat imediat: „E cea mai grea piesă pe care putea să ne-o dea vreodată ruleta!”.

La rândul lor, juraţii s-au declarat şi ei în egală măsură bucuroşi şi miraţi de propunerea ruletei: „Nu credeam să aud vreodată pe cineva din România cântând partitura asta!”, le-a mărturisit Aurelian Temişan. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Citeşte și: Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici? Cei doi fac echipă la „Te cunosc de undeva!”

Citeşte și: Damian Drăghici, pus în dificultate de Sofia Vicoveanca: “Nu ştiu dacă aţi văzut vreodată opinci numărul 47!”

Damian Drăghici și Cristina Stroe, cum a început iubirea

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt împreună din 2018, iar în 2019 au devenit părinții unui băiețel.  Cristina este originară din Râmnicu Sărat. A devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Vocea Romaniei” cu piesa Aurei Urziceanu, „Dor de viață”. A intrat mai târziu în trupa Andrei si l-a cunoscut pe Damian Draghici, cu care a colaborat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter