Daiana Anghel, intervenție estetică la nivelul feței. „Era ceva deranjant pentru mine”

De Unica.ro, pe

Daiana Anghel a optat recent pentru o intervenție estetică la nivelul feței. În mediul online, creatoarea de conținut a explicat pas cu pas în ce a constat procedura și ce anume a determinat-o să apeleze la ea. Din august 2019, Daiana este căsătorită cu Sorin Gonțea. Cununia civilă a perechii a avut loc pe 3 august 2019, iar cea religioasă pe 4 iunie 2021.

Daiana Anghel, intervenție estetică la nivelul feței. „Era ceva deranjant pentru mine”

„Am făcut-o! Mi-am făcut Facetite, pentru gușă. Era ceva deranjant pentru mine, nu ceva ce era neapărat evident. Deși este ceva foarte personal, aleg să împărtășesc aceste lucruri cu voi pentru că știu ce întrebări, frici și nesiguranțe am avut înainte să mă hotărăsc; pentru că voi mă urmăriți, în primul rând, pentru conținutul legat de frumusețe și mi se pare normal să împărtășesc astfel de experiențe cu voi; și pentru că, în cazul în care rezultatul final va fi ceva superb și minunat, așa cum cred, ceva se va vedea că e schimbat în bine și nu aș vrea să vă mint că «am slăbit»”, a scris Daiana Anghel pe Instagram.

„Nu știu exact ce e sub pansament, tăiată nu sunt. Posibil să am 1-2 «găurele» mici. Facetite e pentru cazuri ca al meu, unde nu e multă grăsime, gușa nu e ceva foarte mare. Facetite scoate acel mic surplus de grăsime și lucrează pe fermitate”, a completat.

Daiana a precizat că, în cazul ei, nu era vorba despre nevoia de a slăbi, ci despre „un pic de grăsime și o conformație anatomică”. Fosta prezentatoare TV a făcut în trecut injecții pentru diminuarea stratului adipos, însă în cazul ei nu au avut rezultate. Daiana a mai explicat că intervenția presupune anestezie locală, că nu doare și nu durează mult, pacientele putând pleca direct acasă după ea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Christina Ich s-a fotografiat nemachiată: „Asta-i fața mea! Fără filtru, fără make-up”

Cristina Ich, de urgență la spital cu fiul ei: „Era leșinat, nu mai schița un cuvânt”

Soțul Daianei Anghel a suferit un infarct: „Urmează să-i facă toate analizele”

„Am fost puțin umflată la față, dar doar în ziua aia. La gușă încă sunt un pic umflată. Mai durează până se va vedea rezultatul final. Frigul nu dăunează deloc, ba chiar din contră, căldura nu face bine. De dormit am dormit buștean încă din prima seară, zero disconfort. (…) Este o intervenție chirurgicală cu efect permanent”, a mai scris.

Procedura a costat câteva mii de euro. „Pentru ce mi-am făcut eu, costul a fost de câteva mii de euro. Nu am cum să vă spun prețuri aproximative, pentru că în cadrul consultației se face evaluarea și se propune protocolul în funcție de cazul respectiv”, i-a răspuns Daiana unei urmăritoare.

Daiana Anghel a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea doar 21 de ani. S-a făcut repede remarcată, iar, în 2005, prezenta deja pentru Antena 1 Deva. Între 2005 și 2007, Daiana a continuat cu Antena 3, între 2007 și 2008 cu Sport.ro, între 2009 și 2011 cu Antena 1, iar în final, între 2011-2012, cu postul Kanal D. În anul 2012, Daiana a renunțat definitiv la televiziune.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter