Cum se menține Monica Iagăr, la 48 de ani, într-o formă de zile mari

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 noiembrie 2021, 11:27

Monica Iagăr (48 de ani) reusește să se mențină într-o formă fizică de excepție. Fosta mare atletă a României are trei copii, două fete și un băiețel, și a renunțat la sport, dar își șine sub control greutatea cu ajutorul alimentației. Cu toate că specialiștii în sănătate recomandă trei mese principale pe zi și două gustări, fosta sportiva spune că secretul siluetei ei de invidiat este limitarea cantității de hrană la o singură masă pe zi.

Chiar dacă obiceiul Monicăi Iagăr nu este cel mai sănătos, atleta spune că se simte foarte bine așa.

„Nu mănânc. Nu există să mănânci și să slăbești. Mănânci… te îngrași. E logică treaba. Azi am mâncat o ciorbă și nu cred că mai apuc să mănânc ceva. Nu sunt așa mâncăcioasă… Gătesc și mai gust din ce prepar”, a dezvăluit Monica Iagăr, pentru ciao.ro.

Fosta sportivă a mai spus că are o singură slăbiciune – dulciurile. Monica a recunoscut că mănâncă o singură dată pe zi, dar de la ducliuri nu se poate abține niciodată.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, atac dur la adresa liderilor politici: „Ce ironie a căzut pe România!”

Citeşte şi: Astrologul Mariana Cojocaru are în locuința sa urne cu cenușa unor străini decedați

Citeşte şi: Prezentatoarea pupitrului de știri „Observator”, Ionela Lucan, pleacă de la Antena 1, după 12 ani de activitate

Citeşte şi: Ce mănâncă Gabriela Prisăcariu după naștere. „Așa fac eu foamea”

“Da (n.r. – mănânc o dată pe zi). Dar rup dulciurile, noaptea, după ce se liniștește toată casa… Maya (una dintre fetele ei – n.r.) tot timpul zice „Iar a fost mama la sertar, iar nu mai e nimic dulce”. Practic mai deloc mâncare și mai mult dulce”, a adăugat atleta.

Cât despre sport, Monica Iagăr a precizat că nu mai practică, deși are o sală de fitness de care se ocupă.

“Nu fac (n.r. – sport). Momentan nu fac că nu am când și chiar dacă avem sală de fitness… nu fac… Avem un business cu sală de fitness mare, de 2200 m, cu bazin foarte mare, dar tot nu fac sport. Făceam când antrenam, dar acum nici nu mai antrenez. Sunt bine, mi-e foarte bine…”, a mai dezvăluit Monica Iagăr.

După divorțul de Cosmin Cernat, din 2009, Monica Iagăr s-a căsătorit cu actualul partener de viață, Cristi Neacșu, fost campion la judo. Împreună cei doi au un băiețel. Monica mai are două fete din căsnicia cu Cernat, pe Maya (12 ani) și pe Ayana (18 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter