Cum se descurcă Smiley și Gina Pistol în postura de proaspeți părinți

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 martie 2021, 14:18

De o săptămână, Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai intensă și frumoasă perioadă din viețile lor. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată și sunt mai fericiți ca niciodată.

Cătălin Măruță l-a contactat recent pe Smiley pentru a-l felicita și pentru a afla cum se simt el și Gina, cum se descurcă și ce face fetița lor.

„Sunt fix în camera fetiței. Suntem extrem de bucuroși, este o fericire pe care nu a trăit-o niciodată în viețile noastre. Suntem foarte activi, lucrăm foarte bine în echipă, ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Totul decurge conform planului, pe care nu l-am făcut… Fetița noastră este perfectă, e o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem împreună cu ea.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni. Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi este foame. Dar e foarte cuminte,  seamănă cu Gina”, i-a mărturisit Smiley lui Măruță.

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley, surprize la o săptămână după venirea pe lume a fiicei lor. Prin ce trec proaspeții părinți

Întrebat de prezentatorul de la Pro TV ce reacția a avut bunica lui când a aflat că Smiley a devenit tătic pentru prima oară, artistul a spus că este nerăbdătoare să-și vadă strănepoata, dar, deocamdată acest lucru nu se poate întâmpla: „Bunica mea a devenit deja străbunică. Este extrem de bucuroasă, abia așteaptă să-și vadă străneapoata. Bine, toată lumea așteaptă să o vadă. Deocamdată suntem închiși ermetic în casă.”

Cântărețul a mai dezvăluit că fetiței îi place să asculte muzică și are și un artist internațional preferat, pe Jamiroquai: „Ascultăm mereu muzică. Fata e deja familiarizată cu muzica mea și îi place Jamiroquai. Așa s-a obișnuit să asculte mereu muzică, asculta încă din burtică. O liniștește muzica.”

Spre sfârșitul interviului, Cătălin Măruță l-a întrebat, în psirit de glumă, pe Smiley „unde este pătuțul Mariei”, insinuând că pe cea mică o să o cheme “Maria”, lucru care este pe jumătate adevărat deoarece numele de familie al lui Smiely este ‘Maria’.

Foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter