Cum s-au cunoscut Romina Gingașu și Piero Ferrari: „Am rezistat șase luni”

De Unica.ro, pe

Românca Romina Gingașu și Piero Ferrari formează un cuplu de aproximativ șase ani, iar în 2021 s-au căsătorit. Celebrul miliardar italian a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui.

Pierro Ferarri (77 de ani) acționar și vicepreședinte al companiei Ferrari, și Romina Gingașu, originară din București, s-au cunoscut în urmă cu aproximativ șase ani la Milano, iar vara în anului trecut au devenit soț și soție. Fiul celebrului Enzo Ferrari a vorbit într-un interviu pentru cancan.ro despre prima întâlnire cu românca și cum au ajuns să formeze un cuplu.

Cum s-au cunoscut Romina Gingașu și Piero Ferrari: „Am rezistat șase luni”

Romina Gingașu, care a absolvit Academia Tehnică Militară și s-a specializat în ingineria motoarelor de avion, era agent de vânzări la compania producătoare de avioane „Bombardier” atunci când l-a întâlnit pe miliardarul italian. S-au văzut prima oară pe aeroportul privat Milano Linate, unde așteptau un elicopter care să îi ducă pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza. Românca a încercat să-i vândă un avion și a reușit să-l impresioneze pe Piero Ferrari.

Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună, a povestit Piero Ferrari.

Ulterior, cei doi au mers într-o vacanță în Maldive, iar de atunci sunt de nedespărțit.

I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul! (…) Eu sunt calm, ea e cea mai romantică, a mai spus magnatul italian.

Citește și: Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Cine sunt concurenții sezonului 18 „Te cunosc de undeva!”. 8 cupluri de vedete au spus „DA” provocării

Alex Delea, dezvăluiri neașteptate despre Lavinia Pîrva: „Ce? Eu sunt singurul? Cred că mai sunt o grămadă!”

Prima reacție a Shakirei după ce Gerard Pique s-a afișat cu amanta

Romina și Piero Ferrari, nuntă secretă în Capri

Piero Ferrari a divorțat în 2019 de fosta soție, Floriana Nalin, după 50 de ani de mariaj. Aceștia au împreună un copil. În 2021, miliardarul italian s-a căsătorit cu Romina. Nunta, care a avut loc în insula Capri, a fost un secretă. Nici măcar invitaţii nu au ştiut ce se va întâmpla. Mirii le-au transmis tuturor că organizează nunta unei prietene din copilărie.

Al Bano a fost invitat special să cânte la marele eveniment, drept cadou din partea lui Piero pentru Romina.

Înainte să-și cunoască soțul, românca a avut o relație amoroasă cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj.

Romina, despre mariajul cu Piero Ferrari

Romina a povestit cu ceva timp în urmă în în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV că a renunțat la jobul ei din aviație și s-a implicat în afacerile soțului ei.

După un an de insistențe în care am încercat să îi vând un avion, m-a cerut de soție. Mă implic atât cât îmi este permis și cât pot. Susțin piloții, îi văd destul de des, la mine acasă, la curse. Formula 1 e un sport mult mai complicat decât ceea ce pare.

Față de ce se vede, în spate sunt 1.200 de ingineri. Noi mergem la curse. Deja totul este ca o muncă pentru noi. Piero se duce cu inginerii. Eu stau și vorbesc cu piloții, cu sponsorii, a declarat Romina Ferrari, potrivit fanatik.ro.

Eu am ieșit din aviație pentru că nu puteam să fac față la tot. Am ales ca în momentul de față să iau o responsabilitate foarte mare. Mă ocup de fundația înființată acum 40 de ani de Enzo Ferrari, a mai spus ea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter