Cum arată soția lui Adrian Despot

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 25 septembrie 2017, 12:53
În spatele imaginii de rocker rebel, Adrian Despot este un familist convins: este căsătorit de mulți ani și are doi copii.

Solistul trupei „Vița de Vie” este discret în ceea ce privește viața lui personală și a încercat de-a lungul timpului să își țină familia departe de ochii curioși ai publicului. Adi Despot și soția lui, Lisa, formează un cuplu de mai bine de 20 de ani și au împreună doi copii – Toma, în vârstă de zece ani, și Maia, care are opt ani.

Artistul în vârstă de 41 de ani și soția lui, Lisa, sora fostului politician Bogdan Olteanu, sunt împreună din perioada liceului

„Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o”, a povestit Despot într-un interviu mai vechi.

Adrian-Despot-si-sotia-sa

„Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi”, a adăugat solistul trupei „Vița de Vie” în cadrul aceluiași interviu.

Adrian Despot și soția lui, Lisa, s-au căsătorit în secret în anul 2003, după 11 ani de relație.

Citește și – Reacția dură a lui Paul Panait de la „Gaz pe Foc”, după ce a fost respins la „Vocea României”

Ctește și – Adrian Despot, primul interviu despre Vocea României

Foto – Libertatea.ro. Viva.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter