Cum arată sora Annei Lesko. Seamănă izbitor!

De Geo Berciu, pe
Frumuseţea şi senzualitatea Annei Lesko au fascinat încă de la apariţia ei în showbiz-ul autohton, iar recentele fotografii ale surorii ei au demonstrat că farmecul este o trăsătură de familie.

Anna Lesko a postat pe contul ei de socializare fotogarfii cu sora ei mai mică, care seamănă izbitor cu artista noastră. Iar acest lucru nu-l spunem doar noi, ci și prietenii virtuali ai artistei.

anna-lesko-sora

Svetlana pare o versiune un pic mai tânără a Annei, având aceleaşi trăsături ale feţei, aceiaşi ochi albaştri şi acelaşi păr lung.

anna-lesko-sora 2

Svetlana este una dintre cele două surori ale Annei Lesko, care amândouă trăiesc, împreună cu părinții lor, la Chișinău, iar Anna le duce dorul mereu. Vedeta a vorbit cu nostalgie despre anii copilăriei și ai adolescenței petrecuți în Basarabia. „Am fost ţinuţi din scurt, fiind trei fete la părinţi, nu puteam să îi spunem mamei să mergem la o petrecere. Şi mama a fost foarte din scurt ţinută, ea provine dintr-o familie de 12 copii, majoritatea fete, probabil de-aia s-a comportat aşa cu noi, dar a fost bine”, a mărturisit cântăreața într-un interviu mai vechi.

anna-lesko-sora 1

Vizitele membrilor familiei au devenit mai numeroase în ultima perioadă, mai ales că toţi sunt topiţi după micuţul Adam.

anna-lesko-sora 3

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter