Cum arată fiica lui Smiley. Prima imagine cu chipul lui Josephine, făcută publică de Gina Pistol

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 28 martie 2023, 16:34

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în urmă cu doi ani și deseori au postat imagini cu micuța Josephine, însă niciodată nu i-au arătat chipul primului lor copil.

Asta până acum. În cursul zilei de marți, 28 martie, fosta prezentatoare de televiziune a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care i se vede chipul lui Josephine.

Cum arată Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Josephine a împlinit, pe 9 martie, vârsta de doi ani. În tot acest timp, părinții ei au încercat să o protezeje cât mai mult și să nu o expună în spațiul public. Astfel, toate pozele postate pe rețelele de socializare erau fără chipul fetiței lor. Astăzi, Gina Pistol a postat pe Instagram o fotografie în care, în sfârșit, urmăritorii ei au avut ocazia să vadă cum arată Josephine.

În imagine, Gina Pistol se află în față, făcând fotografia, în timp ce Smiley se afla puțin mai în spate, cu Josephine pe gâtul lui, uitându-se la camera telefonului.

Citește și: Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Prezentatoarea câștiga mii de euro pentru emisiunea Chefi la Cuțite

Totuși, la scurt timp de la publicarea fotografiei în care se vedea chipul lui Josephine, Gina Pistol a șters-o, dar nu înainte ca imaginea să fie salvată de A1.ro.

În scurtul timp în care imaginea s-a aflat pe contul personal al Ginei, admiratorii acesteia au observat cât de bine seamănă Josephine cu Smiley.

Citește și: „O să încerc să nu mai plâng”. Gina Pistol renunță la colaborarea cu Antena 1 și se retrage pentru a-și crește fiica

Citește și: Gina Pistol, program infernal pe platourile de filmare: „De la 8 dimineața și câteodată până la 2 noaptea” / Video

Gina Pistol a izbucnit în plâns după ce imaginea cu fiica ei a „scăpat” pe internet: „A fost o greșeală pe care o regret amarnic”

La câteva ore după ce prima imagine cu chipul fiicei lui Smiley și a Ginei Pistol a fost făcută publică, vedeta s-a filmat plângând, în timp ce explica modul în care a „scăpat” fotografia cu Josephine pe internet.

„Îmi dă întruna fiică-mea șervețele, pentru că plâng întruna. Plâng pentru că am făcut o greșeală pe care o regret amarnic. Îi rog pe cei din presă să blureze chipul fetiței mele, am postat acea poză din greșeală și preț de câteva minute a fost pe Instagram, după care am șters-o. Rugămintea mea este să blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este pregătită să apară pe platformele online și în publicații. Vă mulțumesc foarte mult”, a spus Gina Pistol, pe Instastory.

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi și la Chefi la Cuțite

Postarea Ginei cu micuța Josephine vine la scurt timp după difuzarea primului episod al emisiunii Chefi la Cuțite, unde prezentatoarea a fost văzută cu ochii în lacrimi.

Una dintre concurentele acestui sezon al show-ului culinar i-a impresionat pe toți cu povestea ei de viață și mai ales pe Gina Pistol, care nu și-a putut reține lacrimile.

Maria Barbu și iubitul ei s-au cunoscut la locul de muncă și s-au îndrăgostit imediat. Dar viața le-a pus câteva piedici. În urmă cu doi ani, iubitul Mariei a suferit un accident rutier și a intrat în comă. Tânărul a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

Citește și: Ce face Gina Pistol de când a încheiat contractul cu Antena 1. Smiley a publicat imaginile din casa lor

„În timpul operației la coloană, el a făcut o tromboză. Pentru că nu i-au administrat la timp anticoagulantul. Și era risc vital. Nu numai cp era să moară în accident, mai era și risc vital de embolie. Era posibil să moară în orice secundă. Mi-a fost foarte teamă. Când s-a trezit mi-a cerut să îl pup. Dar asta după ce m-a întrebat ce s-a întâmplat cu motocicleta”, a povestit concurenta.

Tânărul a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile, însă iubirea lor a fost atât de puternică, încât Maria a rămas alături de iubitul ei și l-a susținut în fiecare clipă.

„M-am internat și eu cu el și mi-am luat o saltea și dormeam pe jos. Noaptea îl rugam să atârne mâna ca să pot să îl țin de mână în timp ce doarme. Am stat o lună de zile în spital cu el. A fost casa mea acolo. Și nu regret nicio clipă că am făcut treaba asta. Nu mă văd fără el”, a mărturisit concurenta.

După ce a impresionat-o pe Gina Pistol cu povestea ei de iubire, Maria Barbu a reușit să îi impresioneze și pe cei trei jurați cu preparatul ei. A primit două cuțite, de la chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată Josephine, fiica lui Smiley și Gina Pistol

Sursă foto: Instagram, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter