Una dintre concurentele Chefi la Cuțite a dezvăluit că este vrăjitoare. Florin Dumitrescu și-a tăiat părul: „Să îmi facă o amuletă, să câștigăm” / Video

De Oana Savin, pe

Ediția de marți seară a emisiunii Chefi la Cuțite a adus uimire, dar și hohote de râs în platou. Mihaela Zahariea din echipa lui Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit că se ocupă cu vrăjitoria și le-a propus colegilor ei să îi dea câte o șuviță de păr pentru a face o amuletă care să îi ajute să câștige.

Sperând că astfel își poate crește șansele de câștig, simpaticul bucătar a luat imediat un cuțit și și-a tăiat părul, pe care i l-a oferit Mihaelei.

Mihaela Zahariea de la Chefi la Cuțite vrea să îi facă o amuletă norocoasă lui Florin Dumitrescu

Înainte ca banda să înceapă să aducă farfuriile câștigătoare ale serii, Mihaela Zahariea le-a dezvăluit colegilor ei din echipa gri că știe să citească în tarot și că face numeroase practici ce țin de vrăjitorie.

„Fac și spiritism, cristalomanție. (…) Eu în materie de vrăji, nu știu să fac vrăji. Eu îmi canalizez energia și îmi iese. Se întâmplă lucrurile astea și e valabil pentru oricine, trebuie să ai un pic de încredere în tine”, a afirmat concurenta lui chef Florin Dumitrescu.

„Uneori ai nevoie de un pic de magie în viața ta, iar noi avem noroc, dacă nu avem bucătari, avem vraci”, a zis Florin Borșaru.

Chef Dumitrescu i-a cerut Mihaelei să facă o amuletă norocoasă care să îi ajute să câștige battle-urile.

„La noi se citește în cărți, în cristale și în bubble tea, astea sunt punctele noastre forte”, a glumit chef-ul.

Citește și: Cine sunt concurenții care au intrat în echipe la Chefi la Cuțite. Jurații, pregătiți pentru marea bătălie de la Antena 1

Citește și: Florin Dumitrescu și Cristina au împlinit 10 ani de mariaj. Cum l-au surprins soția și fiicele pe cunoscutul bucătar la Chefi la cuțite

Chef Dumitrescu și-a tăiat părul pentru amuleta norocoasă

După ce chef Florin Dumitrescu a rugat-o pe Mihaela Zahariea să facă o amuletă norocoasă, concurenta a spus că are nevoie de câte o șuviță de păr de la toți colegii ei din echipa gri, începând cu conducătorul lor.

Astfel, chef Dumitrescu nu a stat pe gânduri, a luat un cuțit și și-a tăiat imediat o șuviță de păr.

„I-am cerut să ne facă o amuletă. Pentru că noi nu avem amulete și să ne facă o amuletă de câștigare de sezon, de toate, de battle-uri”, a spus Florin Dumitrescu la testimoniale.

Citește și: Cine este primul concurent eliminat de la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent

Citește și: Surpriză de proporții pentru jurații Chefi la Cuțite. Moș Crăciun și cel mai înalt om din lume au venit să le gătească / Video

„Îți ajunge ăsta?”, a întrebat-o el, după ce și-a tăiat o șuviță serioasă de păr.

„Au început să facă vrăji”, a spus Adrian din echipa lui chef Sorin Bontea când a văzut că cei din echipa gri și-au tăiat șuvițe de păr.

„Ăștia își taie toți părul? Ce nebuni!”, a afirmat și George Borșaru.

Toți concurenții din echipa gri și-au tăiat câte o șuviță de păr și i-au oferit-o Miahelei, care a promis că va reveni a doua zi cu amuleta care le va purta noroc la următoarele battle-uri.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus momentul în care chef Florin Dumitrescu și-a tăiat părul pentru a-l oferi Mihaelei Zahariea

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter