Cine sunt concurenții care au intrat în echipe la Chefi la Cuțite. Jurații, pregătiți pentru marea bătălie de la Antena 1

De Oana Savin, pe

După mai multe săptămâni în care au degustat sute de preparate, cei trei jurați de la Chefi la Cuțite și-au făcut echipele. 21 concurenți care au demonstrat că știu să gătească și pot da un gust extraordinar unui preparat i-au convins pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, că merită să facă parte din echipele lor.

În ediția de miercuri, 10 mai, cei trei jurați și-au format echipele cu care vor concura până în marea finală, fiecare sperând că cel care le va aduce trofeul se află în tabăra lor.

Jurații de la Chefi la Cuțite și-au format echipele

După cea de a doua probă de bootcamp, care nu a fost deloc una ușoară, chefii au decis că este timpul să ofere tunicile mult dorite și așteptate de concurenții acestui sezon an celui mai iubit show culinar.

Primul care a spart gheața și a oferit tunica a fost chef Florin Dumitrescu care nu a vrut să îl piardă pe Iustin, despre care spune că este cel c are va aduce voia bună echipei sale.

„De regulă, aceste tunici pe care le dăm nu au o ordine anume. Nu face ca prima tunică să fie mai importantă decât a treia tunică. Prima tunică gri din sezonul 11, primul om ales de de mine în acest sezon, este Iustin. Bine ai venit în brigadă, omule. De ce Iustin? Pentru că mi-am dat seama că în echipa mea trebuie să existe o mascotă, pentru că, de fiecare dată, folosesc mascota ca să gătesc eu. Practic, îi folosesc mâinile ca să gătească exact ceea ce îi spun eu în ureche”, a afirmat Florin Dumitrescu.

Citește și: Apariție surpriză la Chefi la Cuțite. Sebastian Dascălu, de la Insula Iubirii, a ajuns în bucătărie / Video

Pe de altă parte, prima alegere a lui Cătălin Scărlătescu a fost Elena.

„O să vină să își ia tunica cineva tocmai de la Bârgău. Hai, Elena. Ea, cât e de liniștită, a început să danseze, a pupat-o pe Gina, m-a luat și pe mine în brațe. E ceva cu Bârgăul ăsta”, a spus chef-ul.

Pe de altă parte, chef Sorin Bontea a ales să îi ofere prima tunică lui Diane, despre care spune că va aduce doza de calmitate echipei când vor apărea tensiunile.

Citește și: Surpriză de proporții pentru jurații Chefi la Cuțite. Moș Crăciun și cel mai înalt om din lume au venit să le gătească / Video

„În echipa mea va intra și va munci Diane. Este o persoană calmă, zâmbitoare în permanență. Vreau să aducă acel calm echipei, acea încredere, acel zâmbet pe care îl afișează Diane de fiecare dată”, a precizat juratul.

Cum arată echipele sezonului 11 Chefi la Cuțite

După ce au oferit, pe rând, tunicile acestui sezon, chefii s-au declarat mulțumiți de alegerile făcute. Și sunt pregătiți să plece în marile lupte ale acestei etape.

Echipa lui chef Sorin Bontea este formată, sezonul acesta, din: Diane Inamahoro (34 ani), Mario Zahariea (49 ani), Constantin Onuț (33 ani), Adrian Hampu (33 ani), Monica Pușcoiu, George Borșaru (32 ani), Nina Hariton – cuțitul de aur (31 ani).

Citește și: Andrei Bănuță, confesiuni emoționante la „Chefi la cuțite”. Artistul și-a pierdut mama la 13 ani

Florin Dumitrescu și-a ales și el cei șapte concurenți: Radu Ionuț Cîmpeanu (Iustin – 32 ani), Andrea Sabini (36 ani), Mariana Zinner (38 ani), Luna Morgaciova (36 ani), Florin Borșaru, Laurențiu Neamțu (35 ani) – cuțitul de aur.

Citește și: Mălin Vacariu, tânărul nevăzător care i-a uimit pe jurații de la Chefi la Cuțite. Muzicianul a gătit după rețeta lui Florin Dumitrescu / Video

Cătălin Scărlătescu a oferit cu încredere tunicile sale negre: Elena Ciot Monda (48 ani), Lino Golden, Amalia Esa (31 ani), George Popescu (35 ani), Daniel Dragomir (50 ani), AnaMaria Ijac (34 ani)Dumitru Paul Tudosescu (39 ani) – cuțitul de aur.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus care sunt concurenții care au intrat în echipe, la Chefi la Cuțite

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter