Cum arată azi băieții Ancăi Parghel

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 martie 2018, 16:55
Anca Parghel a murit în 2008, în urma unui cancer ovarian foarte agresiv, care a răpus-o la numai șase luni după ce a fost descoperit. Cu câțiva ani înainte, ea reușise să învingă un cancer la sân. Solista avea numai 51 de ani, iar în ultimele luni de viață i-au fost alături cei doi băieți ai ei, Tudor și Ciprian Parghel.

Cei doi sunt fii lui Virgiliu Parghel, un cunoscut pictor, acum în vârstă de 63 de ani.

Având ambii părinți artiști, Tudor și Ciprian nu ar fi putut să își aleagă o altă meserie. Ei au moștenit talentul muzical al mamei lor.

Tudor a urmat Conservatorul în Belgia, apoi a predat improvizație timp de câțiva ani. În 2013, el a lansat prima piesă alături de trupa lui, iar în 2016 s-a căsătorit cu aleasa lui, Oana.

Ciprian, băiatul mai mare al regretatei artiste, lucrează tot în domeniul muzical, dar a avut o viață sentimentală ceva mai bogată. El a avut o relație cu Ozana Barabancea, fostă elevă a Ancăi Parghel, apoi a avut trei copii cu trei femei diferite. A treia nepoată a Ancăi Parghel s-a născut în 2015. Mama ei este Irina Sârbu, o cîntăreață pe care Anca o aprecia în mod deosebit, fiindu-i profesoară de canto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter