Cum a trecut Analia Selis peste divorțul de Răzvan Suma. „Eu cred că numai așa te poți vindeca”

De Unica.ro, pe

Analia Selis (44 de ani) și violoncelistul Răzvan Suma (44 de ani) au divorțat la sfârșitul anului 2019. Fostul cuplu are împreună doi copii, Noa (10 ani) și Tiago (9 ani). Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, solista de origine argentiniană a dezvăluit cum a trecut peste despărțirea de violoncelist.

Cum a trecut Analia Selis peste divorțul de Răzvan Suma. „Eu cred că numai așa te poți vindeca”

„Eu cred că numai așa te poți vindeca. Eu știam că era ceva care s-a terminat, era foarte greu, nu era un sfârșit pe care eu mi-l doream atunci. De fapt, am vrut să continuăm să fim o familie. În momentul în care am cerut despărțirea mi-am dat seama că nu mai exista cale (n.red.: de împăcare). Am încercat un pic, până când am văzut eu că nu (n.red.: se mai putea)”, a povestit Analia Selis.

„Am zis: «Nu sunt femeia pentru asta, ciao». A fost o hotărâre foarte grea. Nu voiam să mai aud de el. Știam că nu sunt bine și știam ce să fac să fiu bine. A fost un an intim pentru că a fost singurul mod prin care am putut să-l smulg din viața mea, din sufletul meu. Să nu-l văd, să nu vorbim, să nu aflu nimic. Au fost câteva luni grele de vindecare în care mi-am dat seama și de greșelile mele”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Analia Selis a avut coronavirus: „Un virus ciudat de imprevizibil”

Gigi Becali, amendat pentru o serie de declarații făcute despre Anamaria Prodan. Reacția patronului FCSB

Oana Zăvoranu are de recuperat 15 mii de euro de la Luis Lazarus. „Procesul s-a încheiat definitiv”

„La un moment dat, a răsărit soarele. A fost frumos. A trecut vremea și am putut să-l și revăd. Eu nu l-am văzut câteva luni de zile ca să pot să trec peste. (…) După despărțire m-am simțit pentru prima oară singură în România. Dar viața mea e aici, copiii mei sunt aici, am cetățenie română”, a mai spus.

„România este o țară care merge mai bine decât Argentina, economic și social. Eu mă simt binecuvântată că sunt aici când aud de problemele de acolo. Eu iubesc România și Bucureștiul. Mă simt bine aici. Acele senzații au fost consecința despărțirii”, a completat.

Întrebată dacă i-a fost greu să le spună copiilor lor despre divorț, Analia a adăugat: „Am fost foarte sinceri. Copiii sunt mai puternici decât noi, de multe ori. Sunt și mai puțin dramatici. Pot să ia viața exact așa cum este. Am mers cu adevărul. Am vorbit clar cu ei”. „Viața merge înainte, sunt bine și cariera merge bine”, a încheiat artista.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter