Cum a reacționat Bursucu’ atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă: „Suntem fericiți că este deschisă cu noi”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 14:45

Bursucu’ e mândru tare de fiicele sale. Cu Alessia a avut imediat ce a pătruns în viața iubitei sale, Andreea, în urmă cu 10 ani, o legătură specială, iar așa a rămas și astăzi, când tânăra are aproape 18 ani.

Puștoaica l-a acceptat din primul moment și relația dintre ei a devenit tot mai bine sudată cu timpul. Iar cea mică, Anays, nu e zi în care să nu îl uimească pe prezentatorul de la Kanal D.

Bursucu:’ „Alessia m-a surprins când a venit acasă cu iubitul ei”

Bursucu recunoaște că a trecut și peste prima întâlnire cu iubitul fiicei sale și lucrurile au decurs firesc, fiind nevoit să accepte astfel că fiica sa e aproape o persoană adultă.

„Cea mare, Alessia, m-a surprins când a venit acasă cu iubitul ei. Am mare încredere în ea, este un copil cuminte, are aproape 18 ani și este ceva firesc. Noi suntem fericiți că este foarte deschisă cu noi și abordăm orice discuție. Cea mică, Anays, mă surprinde în fiecare zi cu câte o boacănă. I-am cumpărat un joc cu litere și cifre și eram sigur că nu le cunoaște.

Le-am amestecat, i-am arătat primele litere din alfabet, le-a recunoscut, știa să le și scrie de tipar. Mi-a spus că le-a învățat la grădiniță”, a mărtursit Bursucu’ pentru UNICA.RO.

Cum a reacționat Bursucu’ atunci când fiica sa a venit cu iubitul acasă: "Suntem fericiți că este deschisă cu noi"/ Exclusiv

Bursucu’, mesaj emoționant pentru Alessia

Bursucu a avut un mesaj de suflet și când fiica sa adoptivă a împlinit 16 ani, iar el spune multe despre sentimentele ce îi leagă și despre echipa imbatabilă ce o formează.

„La mulţi ani, iubita lui tati! Îţi mulţumesc pentru tot ce însemni tu în viaţa mea! Îţi mulţumesc pentru fiecare moment în care am zâmbit sau am lăcrimat împreună! Îţi mulţumesc pentru tot ce eşti şi ce ai realizat tu! Sunt mândru de tine”, așa suna atunci mesajul lui.

Prezentatorul de la Kanal D a trăit magia acestor Sărbători în familie. Acum, toți patru se pregătesc să plece într-o croazieră, din care se vor întoarce în mod sigur cu multe amintiri plăcute.

Citeşte și: Bursucu’ și iubita lui, pregătiți de nuntă: „Nu am ajuns niciodată la discuții pe care să le regretăm”/ Exclusiv

Prezentatorul de la Kanal D face nuntă

După 10 ani de relație, Bursucu’ vrea să își ducă iubita în fața altarului. Ba mai mult, știe deja cum va arăta marele eveniment.

”Am dat inelul, dar nu ne-am hotărât când va avea loc petrecerea. Totul este pregătit în cele mai mici detalii. Știu exact cine doresc să cânte, cum trebuie să arate salonul. Eu mă ocup de muzică și meniu, iar iubita mea, Andreea, se va ocupa de flori și de aranjamentele pentru locul în care se va ține evenimentul;  de atmosferă ne vom ocupa amândoi.

Așa am făcut și la botezul lui Anays, ne-am împărțit sarcinile și ne-a fost foarte bine”, mărturisește el.

Citeşte și: Ana-Maria Barnoschi, sărbătorită cu întârziere de Bursucu: “E un prieten minunat, îi mulțumesc pentru toate experiențele frumoase”

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter