Cum a pozat-o Smiley pe Gina Pistol

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 08 ianuarie 2020, 13:15
Smiley și Gina Pistol se află într-o binemeritată vacanță, în Thailanda. Deși cei doi nu postează pe rețelele de socializare fotografii împreună, Smiley a confirmat în exclusivitate pentru Revista Unica că el și frumoasa prezentatoare de televiziune formează un cuplu și locuiesc împreună.

După ce a revenit din Asia, unde a filmat pentru sezonul trei al emisiunii Asia Express, Gina nu a stat prea mult prin România că a și plecat în concediu cu Smiley. Artistul a promis fanilor de pe Instagram că va posta o imagine și cu persoana cu care se află în Thailanda și la scurt timp a postat o poză cu picioarele Ginei, pe plajă.

Dacă zilele trecute Gina Pistol i-a făcut o fotografie lui Smiley în timp ce acesta se afla în piscină, a venit rândul blondei să se lase surprinsă de către iubitul ei. Tot în piscină, la apus. În mai puțin de 24 de ore imaginea a fost apreciată de peste 25 de mii de internauți și a strâns numeroase comentarii.

„După el, și ea”, „De ce nu postați și o poză cu voi doi împreună?”, „E cea făcută de el” sunt doar câteva din comentariile fanilor.

Cu toate că nu mai este un secret pentru nimeni că cei doi formează un cuplu, Smiley a afirmat pentru Unica că încearcă să o protejeze pe Gina și de aceea preferă să își ferească relația de ochii curioșilor.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter