Cum a început relația dintre românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății

De Unica.ro, pe

Iasmina Milutinovici-Hill formează de șapte ani un cuplu cu Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății. Perechea are împreună doi fii, Michael și David. Aflați în România pentru botezul mezinului, Iasmina și Bradford au povestit cum a început povestea lor de dragoste.

Cum a început relația dintre românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății

„Am avut un eveniment important. Suntem încântați că suntem la București, ne-a fost foarte dor. Am avut botezul lui David. Am fost acasă, împreună, toți, am fost la biserică, au venit toți cei apropiați mie”, a povestit Iasmina.

Întrebat dacă îi place România, bărbatul a spus: „Da, ador România și Bucureștiul!”. „Și mâncarea românească! Am fost la Brașov acum câțiva ani, în rest nu prea am văzut România, dar el vrea să vadă Transfăgărășanul, tot”, a completat Iasmina.

„Am plecat cu Work & Travel, la master. Am avut un scop, să rămân acolo, am fost îndrăgostită de Manhattan. Am ales orașul New York pentru că mi s-a spus că pot lucra la Statuia Libertății. M-am dus și asta a fost. N-am să uit când am ieșit din metrou. Simțeai pulsul, pentru că e un oraș agitat”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați cu cuțitul în trafic. „E plină lumea de nebuni!”

Cum se menține Simona Florescu în formă la 53 de ani. „M-am obișnuit așa”

„La Statuie a fost fain, dar foarte agitat. Inițial, am servit mâncare. Am venit printre primii și de asta aveau nevoie. Apoi au văzut că mă pricep la oameni și m-au pus hostess, să conduc oamenii la cafenea. A fost fain. L-am observat, dar nu știam cine este, în schimb mi-am dat seama că nu era un client. Venea să-și ia masa și îl salutam, îl conduceam”, a continuat.

„Îi zâmbeam și într-o zi m-a întrebat dacă vreau să merg la un concert Katy Perry, am zis: «Sigur că da!»”, a adăugat Iasmina. „Am văzut-o la o întâlnire cu angajații și zâmbetul ei a fost suficient!”, a completat Brad.

„Am vrut să merg la concert. Ne-am simțit foarte bine. Am sărit să-l pup, așa zice el, eu zic că el a făcut primul pas. A fost un fel de întâlnire, dar nu neapărat. Apoi m-am întors în țară în toamnă și am ținut legătura. M-a vizitat în România, în București, pentru că eram la facultate. Ne-am tot vizitat și, după ce am terminat masterul, m-am întors în America și am lucrat în continuare pentru el, dar în domeniul meu, eu am făcut relații publice, social media și PR, și a fost perfect. Am avut viză de lucru, am aplicat la master acolo, iar după mi-am obținut green card tot prin serviciu”, a mai povestit.

„După ne-am și căsătorit. M-a atras la el că a fost atât de gentleman, era așa de timid, de modest, în ciuda faptului că era patron”, a mai spus Iasmina. Iasmina și Brad s-au căsătorit în iunie 2018, în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a fost urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter