Cum a filmat-o Smiley pe Josephine în vacanța din Vietnam. Imagini adorabile cu cea mică / Video

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 11:10

Smiley și Gina Pistol obișnuiesc să împărtășească cu admiratorii momente speciale din viața lor. Acum, artistul a distribuit un filmuleț adorabil cu Josephine, în care micuța se pregătește pentru plajă.

Deși sunt un cuplu discret, Smiley și Gina Pistol obișnuiesc să mai posteze pe conturile de pe rețelele de socializare și imagini în care cele două vedete sunt împreună cu fiica lor, micuța Josephine.

Cum a filmat-o Smiley pe Josephine, în vacanță

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Prezentatoarea show-ului culinar „Chef la cuțite” și antrenorul de la „Vocea României” trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șapte ani. Cei doi sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume micuța Josephine. În prezent, se află în vacanță în Vietnam, iar Smiley postează tot felul de imagini adorabile cu cea mică. Partenerul Ginei Pistol a filmat-o pe micuță în timp ce se pregătea pentru plajă și a urcat filmulețul pe InstaStory.

Micuța Josephine va împlini doi ani

Deşi Smiley şi Gina Pistol nu au publicat încă imagini în care să se vadă chipul micuței, se poate observa însă că fetița a moștenit părul blond al mamei și cârlionții tatălui. În doar trei luni, micuța Josephine va împlini doi ani. Nu este prima vacanță exotică în care Smiley și Gina Pistol merg cu cea mică. Acum se bucură din plin de vacanța în Vietnam, însă, anul trecut, cei trei au fost în vacață în Seychelles. 

Ce spune Gina Pistol despre relația cu Smiley

Gina Pistol și Smiley se înțeleg de minune, vedeta a povestit faptul că, de-a lungul relației, artistul a făcut-o și să plângă … de fericire. Gina Pistol a povestit, în podcast-ul lui Horia Brenciu, că Smiley i-a făcut tot felul de surprize, de ziua ei de naștere, care au emoționat-o până la lacrimi.

„Într-o dimineață, aveam de ziua mea filmări. Iar Andrei mă întreba seara: ‘Mâinem ce program ai? La cât mergi la filmări? Și la cât te trezești?’ Eu nu înțelegeam asta cu trezitul, pentru că de obicei îmi zice să nu îl trezesc dimineața. ‘Și la baie cât o să stai, îți ia mult?’ El îmi pregătea o surpriză pentru a doua zi. M-am trezit, în pat fiind, am auzit așa o muzică clară. Era în livingul nou un cvartet de coarde care îmi cântau melodii și de la el și melodiile mele preferate. Deci toată filmarea eu plângeam cu muci la nas, deci n-am cum să-i arăt fiicei mele așa ceva niciodată. Doamne ferește! Sunt urâtă când plâng, dar a fost atât de frumos”, a povestit Gina Pistol în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Smiley și Gina Pistol, în vacanță alături de alte două cupluri celebre

Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță alături de Antonia, Alex Velea, Speak și Ștefania. Cele 3 cupluri au publicat pe conturile de pe rețelele de socializare o fotografie realizată în aeroport chiar în a doua zi după Revelion.

 „Hai să fie o vacanță frumoasă! Reuniune de început de an!”, a scris Smiley, pe Instagram. Cei 6 au plecat împreună într-o vacanță exotică, în Asia.

Speak este foarte activ pe rețelele personale de socializare și de fiecare dată când are ocazia împărtășește momentele frumoase cu fanii lui din mediul online. De această dată, artistul a postat fotografia cu ei 6, la care a adăugat și un mesaj amuzant.

„Toată șatra lu’ papuc! Să fie cu vacanță frumoasă!”, a scris Speak pe contul său de Instagram.

Antonia și Alex Velea sunt însoțiți în marea aventură exotică de cei doi băieți ai lor și Maya, fiica artistei din prima căsnicie. Cântăreața a postat o imagine din aeroport cu cei trei copii. Astfel că, micuța Josephine are și parteneri de joacă în această vacanță exotică.

Sursa Foto: Instagram

CONȚINUT VIDEO UNICA
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter