Cum a ajuns Nuami Dinescu să nu poată face copii din cauza unor răceli. Dezvăluirile actriței

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 16 februarie 2023, 15:03

Nuami Dinescu (60 de ani) este mereu cu zâmbetul pe buze când apare în fața publicului. Îndrăgita actriță aduce un plus de bună dispoziție, pozitivism și căldură ori de câte ori își face aparița. Dar viața nu a fost mereu roz pentru Naomi, așa cum o face să pară.

Una dintre marile dureri ale artistei este că nu a putut face copii. Nuami Dinescu a trecut în urmă cu câțiva ani printr-o experiență cumplită din cauza căreia nu poate avea urmași.

„Era să mor în 1990!”

Totul s-a petrecut în anii ‘90, când actrița a fost înștiințată de medici că suferă de o afecțiune care o împiedică să aducă pe lume un copil. Nuami a dezvăluit acum ceva vreme că a trecut prin câteva răceli severe care i-au afectat foarte tare starea de sănătate.

„Am avut o perioadă de depresie foarte grea!”

„Singura care are dreptul să întrebe de ce nu am copii e mama mea, care ştie de ce era să mor în 1990. Am răcit pe vremea lui Ceauşescu şi după mai multe răceli sistematice am ajuns la doctor. Mi-au descoperit o afecțiune în urma căreia nu mai puteam face copii. Am trecut milimetric pe lângă moarte. Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe.

Citeşte şi: Nuami Dinescu, reacție dură la adresa medicului oncolog care cerea mită pacienților: „Ce fel de creatură ești?”

Când cineva îmi scrie de ce cresc câini și pisici mă înjunghie de două ori. Am avut o perioadă de depresie foarte grea. Aşa că ar fi mai bine să nu ne mai intereseze ce face celălalt…”, a povestit Nuami în emisiunea lui Brancu, de la Antena Stars.

După acel punct critic din viața ei, Nuami Dinescu a intrat într-o depresie despre care spune că „este mereu lângă ea”. Actrița nu a reușit să se vindece complet de depresie.

„Cred că m-am născut aşa, copil anxios, înclinat spre poezie, lirism, romantism şi cai verzi pe pereţi. Pe urmă, vine viaţa reală şi te culcă la pământ. Mai vin nişte încercări grele de tot, la 27 de ani, şi pe alea chiar nu le înţelegi şi se adună.

„Am avut un „blind date“ cu moartea”

Citeşte şi: În ce relație a rămas Nuami Dinescu cu fostul partener de viață: “Dacă am o problemă și îl sun, vine și mă ajută”/ EXCLUSIV

Din 1990, când am avut un „blind date“ cu moartea, dar m-a salvat un medic iscusit, sunt cu depresia pe lângă mine. Am o formă mai uşoară, nu am luat niciodată medicamente. Meseria m-a salvat, mă ţine in echilibru, de asta şi lucrez cu oricine are nevoie să se descopere, să se înţeleagă şi să se iubească aşa cum e” – a mai dezvăluit actrița.

De cele mai multe ori, Nuami Dinescu își găsește liniștea în preajma animalelor de companie. Actrița are în grijă mai mulți câini și multe pisici, de care este foarte atașată.

“O, da! E recunoscut ştiinţific faptul că pisicile curăţă casa de energii negative şi câinii se aşează exact în locurile „curate“ din casă. Prezenţa lor e adesea cel mai bun medicament. Ei sunt prietenii mei care nu se supără, nu-mi reproşează nimic, mă scot la plimbare…“ – a precizat artista, pentru click.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter